Δ. Παπαδάκης: “Είναι η ώρα ανάληψης ευθύνης από όλους”

 

Ο κ. Παπαδάκης προέβη σε δηλώσεις στο περιθώριο εκδήλωσης του Ραδιομαραθωνίου 2012 για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες στη Λευκωσία, όπου προσήλθε και παρέδωσε εισφορά του κόμματός του.

Κληθείς να σχολιάσει τις ανησυχίες ότι δεν θα προλάβουμε το ορόσημο της 12ης Νοεμβρίου με το Eurogroup, ο κ. Παπαδάκης είπε πως “πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν κόκκινες γραμμές για την Κυπριακή Δημοκρατία, την ίδια στιγμή που με σοβαρότητα θα πρέπει να διαπραγματευτούμε για τα υπόλοιπα ζητήματα”.

Πιστεύουμε, συνέχισε, ότι δεν είναι ώρα των εύηχων συνθημάτων από κανένα. “Είναι η ώρα ανάληψης ευθύνης από όλους, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μέχρι και τον τελευταίο πολίτη”, συμπλήρωσε.

Δηλώσεις για Ραδιομαραθώνιο

Τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος μας οι πολίτες αποδεικνύουν ότι υπάρχει περίσσευμα αλληλεγγύης και ψυχικών αποθεμάτων τα οποία στηρίζουν τον άνθρωπο που έχει ανάγκη, είπε ο κ. Παπαδάκης

“Όλοι οφείλουμε να συνεισφέρουμε σε αυτή την προσπάθεια που για χρόνια αποδεικνύει την ποιότητα του κυπριακού λαού”, πρόσθεσε.

Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι στις δύσκολες στιγμές κρινόμαστε κι όχι στις εύκολες και νομίζω ότι για ακόμη μια φορά ο κυπριακός λαός αποδεικνύει ότι έχει περισσεύματα ψυχικής επάρκειας.

Πηγή ΚΥΠΕ