“Δε θα αποφασίσει ο Λουκαΐδης τον υποψήφιο στον δεύτερο γύρο”

Σε ανακοίνωσή του το επιτελείο του υποψηφίου για τις προεδρικές εκλογές Γιώργου Λιλλήκα, καλεί τον κ. Λουκαΐδη να κάνει υπομονή και εκφράζεται η βεβαιότητα ότι «οι πολίτες θα δώσουν την κατάλληλη απάντηση για τις χαριστικές διαγραφές εκατομμυρίων, τις σχέσεις διαπλοκής με τραπεζίτες, τους δεκάδες χιλιάδες ανέργους, τις περικοπές μισθών, τα επαχθή φορολογικά μέτρα, την Τρόικα και το Μνημόνιο». 

«Όσον αφορά τη δήθεν επίθεση, προφανώς ο κ. Λουκαΐδης αναφέρονταν σε ανακοίνωση του επιτελείου του κ. Αναστασιάδη, εκτός και αν διαφωνεί με όσα δήλωσε ο κ. Άντρος Κυπριανού στις 10 Σεπτεμβρίου» προστίθεται, με το επιτελείο του κ. Λιλλήκα να επαναλαμβάνει ότι ο Γιώργος Λιλλήκας απλά συμφώνησε με τον κ. Κυπριανού, ότι «όλα τα ζητήματα που αφορούν στις συναλλαγές της Τράπεζας Κύπρου και όλων των τραπεζών να διερευνηθούν μέχρι τέλους για να φανεί ξεκάθαρα ποιοι βαρύνονται με ενέργειες που ζήμιωσαν τον κυπριακό λαό». 

Το επιτελείο διερωτάται τέλος πότε μια τράπεζα διέγραψε χρέος ανέργου ή οικογένειας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα καθημερινής διαβίωσης, όπως διέγραψε τα χρέη εκατομμυρίων εταιρειών, κατά πόσο προκύπτουν σχέσεις διαπλοκής κομματικών στελεχών με τραπεζίτες και ποιος άλλος εκτός από το φορολογούμενο πολίτη θα πληρώσει τις χαριστικές διαγραφές χρεών.

Πηγή: ΚΥΠΕ