«Δεν θα έκανα σχέση με μικρότερο άντρα»


 

Για τη σχέση της με τον Πάνο Μουζουράκη, για το αν θα είχε δεσμό με μικρότερο άντρα καθώς και για την ψυχανάλυση που έχει κάνει, μίλησε η Μαρία Σολωμού.

 

«Στη σχέση παίζουν ρόλο πολλά, η χημεία, το timing, η μοίρα» είπε η ηθοποιός, η οποία τόνισε ότι θα σκεφτόταν να παίξει κάποια στιγμή μαζί με τον Μουζουράκη, αρκεί «πίσω από την πρόταση να μην κρυβόταν η προσπάθεια κάποιου να πουλήσει τη σχέση μας» είπε η Μαρία στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Πάνο Μουζουράκη!

 

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε ότι δεν θα έκανε σχέση με έναν άντρα που θα ήταν δέκα χρόνια μικρότερός της: «Η ηλικία παίζει ρόλο για μένα. Με μεγαλύτερο θα ήταν πιο εύκολο. Τι να τον κάνω αν κάποιος είναι στη δεκαετία των 20; Εκεί νιώθεις ότι βγαίνεις βόλτα με τον γιο σου».

 

Τέλος, η ηθοποιός παραδέχθηκε ότι έχει κάνει ψυχανάλυση: «Είναι πιο εύκολο να μιλάς σε έναν άνθρωπο που δε σε γνωρίζει και μπορείς να πεις τα πάντα. Το νόημα της ψυχανάλυσης για μένα είναι ότι μπορεί ο άλλος να σε κάνει να συνειδητοποιήσεις τα προβλήματά σου».

Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις newsbeast.gr