Δήμαρχος Πάφου: “Τέλος στις πινακίδες”

Στην πόλη της Πάφου, δήλωσε ο κ. Βέργας, η τοποθέτηση πινακίδων είναι ανεξέλεγκτη τονίζοντας ότι θα πρέπει να δοθεί τέρμα σε αυτή την ασυδοσία. Θα ξηλώσουμε, είπε, και δε θα προσθέσουμε άλλες πινακίδες.

Η ανεξέλεγκτη τοποθέτηση πινακίδων σε κάθε σημείο σχεδόν της Πάφου προσβάλλει την αισθητική της πόλης και αμαυρώνουν την εικόνα της, κατέληξε.

Ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής είχε επανέλθει στο θέμα της ανυπαρξίας πινακίδων από τον παραλιακό πεζόδρομο προς την περιοχή της Ποσειδώνος και συγκεκριμένα από το Τρίγωνο – ΣΟΔΑΠ προς το Αμαθούς μέχρι το δρόμο Ράνια – Κοτ, παραθέτοντας και φωτογραφικό υλικό.

Ο Σύνδεσμος Κέντρων Αναψυχής Πάφου είχε μάλιστα τονίσει ότι από τον εν λόγω πεζόδρομο διακινούνται χιλιάδες τουρίστες αλλά επειδή δεν έχουν τοποθετηθεί πινακίδες στις εξόδους για να γνωρίζουν οι παραθεριστές πού οδηγούν οι έξοδοι και ποια κέντρα αναψυχής και άλλα καταστήματα βρίσκονται εκεί, αναγκάζονται να μην χρησιμοποιούν τις εξόδους αυτές και να μην επισκέπτονται τη συγκεκριμένη περιοχή. Έτσι, τόσο τα κέντρα όσο και τα υπόλοιπα καταστήματα βρίσκονται σε μαρασμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ