Ε. Χρυσοστόμου: “Να γίνουν έρευνες για τη διαγραφή χρεών”

 

Ερωτηθείς για το διάλογο με την τρόικα, η κ. Χρυσοστόμου είπε ότι όσον  αφορά την τρόικα σίγουρα το ότι η Κυβέρνηση κράτησε τα κόμματα στο σκοτάδι για τις προτάσεις τις οποίες έχει καταθέσει, «έχει διαλέξει τον μονόδρομο του παντογνώστη».

«Σίγουρα αυτό τορπιλίζει την εσωτερική ενότητα, όμως εμείς ως Οικολόγοι είμαστε πάντα έτοιμοι να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε στη διαδικασία, ώστε να γίνει μια καλή διαπραγμάτευση για την πατρίδα μας και για το μέλλον που θα έρθει», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το θέμα της διαγραφής των χρεών, η κ. Χρυσοστόμου είπε ότι σίγουρα πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες έρευνες και να τιμωρηθούν είτε πολιτικά στελέχη είτε στελέχη των τραπεζών.

«Να γίνουν οι έρευνες και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες», κατέληξε.

Η κ. Χρυσοστόμου μιλούσε μετά το πέρας της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στη Λευκωσία.

 

Η σημερινή επέτειος είναι μια μέρα, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε πολλά διδάγματα

 

Η σημερινή επέτειος είναι μια μέρα, από την οποία μπορούμε να αντλήσουμε πολλά διδάγματα και πολλά παραδείγματα για ηρωισμό, «αλλά και επίσης μας διδάσκει ότι η ελευθερία και η δημοκρατία κερδίζονται μέσα από συνεχείς αγώνες», είπε η Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ελένη Χρυσοστόμου.

Σε δηλώσεις μετά το πέρας της παρέλασης για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Λευκωσία, η κ. Χρυσοστόμου είπε ότι ο αγώνας για το Κυπριακό πρόβλημα πρέπει να είναι συνεχής και διαχρονικός, ώσπου να πετύχουμε τη βιώσιμη και δίκαιη λύση του Κυπριακού, μέσα από τις αρχές της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των διεθνών δικαίων.

Πηγή ΚΥΠΕ