Έκαναν σεξ πάνω σε τραπέζι εστιατορίου!

 

Ο μάνατζερ του εστιατορίου Tom Murphy είπε στην αστυνομία πως έγιναν παράπονα από άλλους πελάτες που είδαν το ζευγάρι να επιδίδεται σε ερωτικές περιπτύξεις μπροστά στα μάτια τους. Αρχικά ο Murphy προσπάθησε να μιλήσει ο ίδιος στο ζευγάρι και να το σταματήσει αλλά ο Calo του απάντησε «η Tiffani δεν μπορεί να σηκωθεί αυτή τη στιγμή».

Ο Murphy απείλησε στη συνέχεια να καλέσει την αστυνομία αν ο Calo δεν πλήρωνε το λογαριασμό ύψους 101 δολαρίων αλλά εκείνος υπέγραψε μία επιταγή που έγραφε μόνο τη λέξη «όχι». Όταν ο Murphy καλούσε τις αρχές, ο Calo επιχείρησε να φύγει παίρνοντας μάλιστα μαζί του δύο… ποτήρια, αλλά ένας εργαζόμενος τον σταμάτησε. 

Τελικά οι Murphy και Calo πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκαν τρεις άνθρωποι για να ακινητοποιήσουν τον ερωτύλο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Ο Calo αντιμετωπίζει κατηγορίες για τον τσακωμό του με τον μάνατζερ αλλά και για άρνηση πληρωμής του λογαριασμού του.

Ωστόσο δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες για το σεξ σε δημόσιο χώρο επειδή από όσους τον είδαν στις προσωπικές του στιγμές με την Barganier κανείς δεν δέχθηκε να κάνει έγγραφη καταγγελία στην αστυνομία.

Πηγή: newsbeast.gr