Εκτέλεσε το δολοφόνο του γιου της στην Ευελπίδων (vid)

 Το επεισόδιο σημειώθηκε στις 9:40 το πρωί, στο κτίριο 9 στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

 Η 37χρονη Αντωνία Κ. πυροβολούσε στο γραφείο της ανακρίτριας στο κτίριο 9 της Ευελπίδων. Διαβάστε επίσης, για την παρουσίαση του προϋπολογισμού της Πορτογαλίας. Διαβάστε ακόμα, την εντυπωσιακή πτώση του “τρελού” Αυστριακού από την κάμερα που τοποθετήθηκε πάνω του.


 

 

Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο 33χρονος Γιώργος Θ. και τραυματίστηκε στο πόδι ο 25χρονος αδελφός του Μανώλης Κ. ο οποίος νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο Αθηνών.Δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι στο γραφείο της ανακρίτριας είχε μεταφερθεί ομάδα τσιγγάνων οι οποίοι εμπλέκονταν σε υπόθεση θανάτου ενός παιδιού. Η γυναίκα πυροβόλησε και σκότωσε το δολοφόνο του 14χρονου παιδιού της, μπροστά στα μάτια της ανακρίτριας. Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει δεκαπέντε κάλυκες από το σημείο των πυροβολισμών.

 Το τσιγγανόπουλο είχε χάσει τη ζωή του μέσα σε καταυλισμό κατά τη διάρκεια «παιγνιδιού» με όπλα.

 Πανικός επικράτησε νωρίτερα στα δικαστήρια. Δικηγόροι, δικαστικοί υπάλληλοι και όλοι όσοι βρίσκονται μέσα στο κτίριο δεν μπορούσαν να αποχωρήσουν. Αυτή την ώρα το κτίριο 9 έχει εκκενωθεί

Επί τόπου έχουν μεταφερθεί ειδικές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι άγνωστο πώς πέρασε όπλο μέσα στα κτίρια της Ευελεπίδων, δεδομένου ότι όλοι οι εισερχόμενοι στα δικαστήρια περνούν από έλεγχο και τα αντικείμενά τους ελέγχονται από ανιχνευτή μετάλλων.