Ελληνίδες Ιερόδουλες πάνε στην Ιταλία για δουλειά

pornodimosiografos

 

Ένα μέρος της ”Ελλάδας της λιτότητας που επιβλήθηκε από την Ευρώπη αρχίζει να εξωθείται στα πεζοδρόμια που μέχρι τώρα μονοπωλούνταν από σπείρες οι οποίες  εκμεταλλεύονται Ρουμάνες, Μολδαβές και Ουκρανές πεταλούδες της νύχτας”, προσθέτει η ιταλική εφημερίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις: Ελληνίδες ιερόδουλες φέρονται να εντοπίσθηκαν σε δρόμους που οδηγούν στην Αιώνια Πόλη, προερχόμενες από την Ηγουμενίτσα και την Πάτρα.

Περισσότερες βρέθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, στην κάτω Ιταλία, το πρώτο λιμάνι στο οποίο φτάνουν τα πλοία που σαλπάρουν από την χώρα μας.

”Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες”

”Πρόκειται για κοπέλες που δεν μπορεί κανείς να τις ξεχωρίσει εύκολα, διότι κάθονται μακριά από τις άλλες, σαν να μην θέλουν να εισβάλλουν στον χώρο των υπόλοιπων εκδιδόμενων γυναικών, μέχρι να βρουν τον δικό τους”, ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Προς το παρόν ο αριθμός τους είναι μικρός, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθεί αύξηση.

Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν πίσω από το φαινόμενο αυτό, κρύβονται άνθρωποι του οργανωμένου εγκλήματος, αν οι εν λόγω Ελληνίδες έχουν πέσει στα δίχτυα αδίστακτων κακοποιών που εκμεταλλεύονται εκατοντάδες κοπέλες από την Ρουμανία.

”Η φτώχεια έχει ασύλληπτες συνέπειες και η πείνα μπορεί σίγουρα να αλλάξει εντυπωσιακά τους ανθρώπους”, σημειώνει η Il Messaggero.