Ενίσχυση Προσφυγικών σωματείων

Η τελετή πραγματοποιήθηκε για συμβολικούς λόγους στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Καραβιωτών, στο οποίο στεγάζεται η ΑΕΚ Καραβά, μια από τις ομάδες που έλαβαν την επιχορήγηση.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, κ. Μιχάλης Χειμώνας στην ομιλία του αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα των προσφυγικών σωματείων και το ρόλο τους τόσο στο κυπριακό ποδόσφαιρο, όσο στην κοινωνία γενικότερα. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο γεγονός ότι τα συγκεκριμένα σωματεία δυστυχώς βρίσκονται μακριά από τις φυσικές τους έδρες, γι’ αυτό και η ΟΠΑΠ στέκεται δίπλα τους ενισχύοντας τον αγώνα τους για επιβίωση.

Μιλώντας εκ μέρους του προσφυγικού σωματείου της ΑΕ Καραβά, ο Δήμαρχος του Καραβά, κ. Γιαννάκης Παπαϊωάννου εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, που με την ευγενή χορηγία και συνεχή στήριξη της προς τα σωματεία κρατάει άσβεστη την επιθυμία για επιστροφή και δυνατή τη μνήμη των κατεχόμενων πόλεων και χωριών μας.

Τα προσφυγικά σωματεία που έλαβαν τις επιταγές της ετήσιας χορηγίας της ΟΠΑΠ είναι: Εθνικός Άχνας, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα Κατοκοπιάς, Εθνικός Άσσιας, ΠΑΕΕ Κερύνειας, Διγενής Ακρίτας Μόρφου, ΑΣΙ Λύσης, Ηρακλής Γερόλακκου, ΑΕ Κυθρέας, ΑΕ Καραβά Λαμπούσα, Ολυμπιάδα Νεάπολης και Νέα Σαλαμίνα (Βόλεϊ).