Επίθεση Δ.Τοκαρή σε τηλεκριτικό: “Είναι ηλίθιος”

 

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Διευθυντής Τοπικών Παραγωγών του Σίγμα και Σεναριογράφος , Δημήτρης Τοκαρής στην εκπομπή «Lifestyle», την Τρίτη (30/10), με την Έλενα Τσιακούπη και την Ζώη Αυγουστή.

 Με αφοπλιστική ειλικρίνεια δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «ηλίθιο», τον τηλεκριτικό σε γνωστό περιοδικό ο οποίος επαναλαμβανόμενα κρίνει τις σειρές του σεναριογράφου. Ο κ.Τοκαρής δήλωσε πως αν και δεν θα ήθελε να τον χαρακτηρίσει ως «ηλίθιο» εντούτοις δεν του αφήνει περιθώρια, μιας και η κριτική που του ασκείται γίνεται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα κανάλια και με ποια μέσα και συνθήκες προσπαθούν να αντεπεξέλθουν και να βγάλουν ένα σωστό και ποιοτικό αποτέλεσμα. «Είναι ηλίθιοι κάποιοι να νομίζουν ότι με τον προϋπολογισμό που έχουμε στην Κύπρο για τις σειρές, ότι μπορούμε να κάνουμε το “Sex and the city”», είπε στην εκπομπή, τονίζοντας τον άδικο τρόπο που κάποιοι κρίνουν τις σειρές. 

Αποκάλυψε, μάλιστα ότι έφτασε στα όρια του και στο σημείο να σηκώσει το τηλέφωνο και να ζητήσει νομικές συμβουλές και να κινηθεί νομικά εναντίον του τηλεκριτικού, αφού τα όσα έγραφε έθιγαν τον ίδιο και την οικογένεια του. Μετά την γέννηση των διδύμων κόρων του, ο κ.Τοκαρής έγινε πιο ευαίσθητος και ενώ πρόκειται για ένα ήσυχο άνθρωπο, δικαιολόγησε τον εκνευρισμό του αυτό, λέγοντας πως κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται τι είναι κριτική και που αυτή φτάνει σε σημεία εμπάθειας. 

Κατά την διάρκεια της εκπομπής, εξέφρασε την άποψη του για τις κυπριακές παραγωγές από όλα τα κυπριακά κανάλια, λέγοντας πως φέτος ο πήχης έχει ανέβει όχι μόνο για την θεματολογία και το σενάριο των σειρών στην τηλεόραση αλλά και λόγω του ότι γίνεται μια συνεχής πάλη των τοπικών παραγωγών για το καλύτερο αποτέλεσμα , έχοντας «σύμμαχο» το χαμηλό budget που διαθέτει το κάθε κανάλι. Για αυτό το λόγο οι σειρές φέτος, όπως ανέφερε, είναι άξιες συγχαρητηρίων για αυτήν την μάχη που δίνουν.  

Παρότι βρίσκεται στο Σίγμα, ο κ.Τοκαρής δήλωσε πως το «Dansing  for you» στο Mega είναι μια καλή προσπάθεια που ανεβάζει το επίπεδο , ενώ δεν δίστασε να ομολογήσει ότι θα ήθελε τις «Πατάτες Αντιναχτές» στο Σίγμα

Λέτε με αυτή του την δήλωση να προετοιμάζει το έδαφος για να κάνει πρόταση του χρόνου στις “Πατάτες Αντιναχτές”, να μετακομίσουν στο Σίγμα;