Γ. Κουφαλίδου: Ποιος θα την χορέψει;


Η αποχώρηση του Ντίνου, του παρτενέρ της Γιώτας Κουφαλίδου στο χορό ήταν γνωστός από την προηγούμενη βδομάδα και μάλιστα η ίδια η Κουφαλίδου ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής της σελίδας στο facebook το όνομα του νέου της παρτενέρ.

Τελικά μια έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του φιλανθρωπικού show του Mega “Dansing for you 2”, αλλά από ότι φάνηκε και την ίδια την διαγωνιζόμενη.  Στην έναρξη του χθεσινοβραδινού σόου η Γιώτα Κουφαλίδου, εμφανίστηκε χωρίς παρτενέρ και κανείς δεν ήξερε ποιος θα την συνοδεύσει τελικά στην εμφάνιση της, μετά τον τραυματισμό και την αποχώρηση του Ντίνου.

Ενώ είχε γίνει λοιπόν αναφορά στον χορευτή Αλέξανδρο Ιακωβίδη, η Γιώτα Κουφαλίδου εμφανίστηκε με μαύρη καρέ περούκα και χόρεψε τσάρλεστον, έχοντας στο πλευρό της την Άννα, την χορεύτρια του ηθοποιού Γιώργου Τόφα που αποχώρησε σε προηγούμενο live. 

Έχοντας κάνει μόνο μια μέρα πρόβα, όπως αποκάλυψε στην κριτική επιτροπή, αφού μέχρι το Σάββατο δεν ήξερε ποιος θα είναι ο παρτενέρ της, κατάφερε να πάρει θετικά σχόλια και τρία οχτάρια από τους κριτές .

Στην κατηγορία του χορού δεν είδαμε αποχώρηση στο χθεσινό live, λόγω της οικιοθελούς αποχώρησης της Κωνστάντιας Παύλου, και έτσι οι βαθμολογία τόσο του κοινού όσο και της κριτικής επιτροπής θα συμψηφιστούν την επόμενη Κυριακή.