Ο λαμπερός γάμος της Νικολέτας Καρρά με τον Φώτη (Pic+vid)

Στο όμορφο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο , τελέστηκε το μυστήριο με δεκάδες καλεσμένους.  Ανάμεσα τους  ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος ήρθε από την Ελλάδα αποκλειστικά για τον γάμο του ζευγαριού.

 

Κουμπάρος, ήταν ο στενός φίλος του ζευγαριού και πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος ,Μάριος Καρογιάν.

Το νυφικό ήταν πραγματικά έκπληξη, παρότι γνωρίζαμε ότι θα φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα, όπως και τα νυφικά της παπούτσια. Άσπρο ασύμμετρο νυφικό , το οποίο μπροστά ήταν κοντό και πίσω επιβλητικό με μακριά ουρά. 

 

Η συγκίνηση της ηθοποιού, ήταν έντονη καθ’ όλη την διάρκεια του μυστηρίου καθώς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του μυστηρίου. Πριν ακόμα συναντήσει τον άντρα της ζωής της στην εκκλησία, και κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο περίμενε υπομονετικά να φωτογραφηθεί, κάποια στιγμή ωστόσο ανέφερε ευγενικά και συγκινημένη στους δημοσιογράφους «Άντε και βιάζομαι να παντρευτώ». Πολλές φορές μάλιστα κατά την διάρκεια του μυστηρίου, μην μπορώντας να συγκρατήσει τα συναισθήματα της γύριζε στον αγαπημένο της και του ψιθύριζε «Αγάπη μου».


Γάμος Νικολέττα Καρρα από 24hcomcy

Ακολουθήσε δεξίωση και το παραδοσιακό γλέντι στο Paradiso, έναν χώρο στη παραλία Grecian Bay της Αγίας Νάπας. Το πρώτο τραγούδι που χόρεψε το ζευγάρι στη δεξίωση, ήταν το You are so beautiful, του Τζο Κόκερ.

 

Δείτε το  βίντεο από το μυστήριο του γάμου.

 


Φωτογραφίες απο το γάμο της Νικολέττας Καρρά από 24hcomcy

 

 


Γάμος Νικολέττα Καρρα 2 από 24hcomcy