H Aγγελική Ηλιάδη μίλησε για τον χωρισμό πριν τον γάμο


 

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Αγγελική Ηλιάδη και ο Κώστας Μηλιωτάκης αποφάσισαν να χωρίσουν και πλέον ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους. Σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO, η τραγουδίστρια μιλά για την απόφαση τους αυτή, αλλά και για το αν και πόσο της στοίχισε συναισθηματικά ο χωρισμός, τόσο σε εκείνη, όσο και στον γιο της Μπάμπη.

 

 

“Με τον Κώστα προσπαθήσαμε για τη σχέση μας όσο έπρεπε. Το εξαντλήσαμε! Με απόλυτη ειλικρίνεια και το χέρι στην καρδιά θα σας πω ότι την κατάλληλη στιγμή πήραμε τη σωστή απόφαση. Να μην προχωρήσουμε δηλαδή στο γάμο. Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε”, είπε η Αγγελική, η οποία παραδέχθηκε ότι είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν προβλήματα στις ανθρώπινες σχέσεις.

“Ιδανικά ζευγάρια δεν υπάρχουν. Όλα τα ζευγάρια έχουν τα θέματά τους και τα προβλήματά τους. Από εκεί και πέρα τον σημαντικότερο ρόλο παίζει πόσο έχεις τη διάθεση να προσπαθήσεις και να παλέψεις για τη σχέση σου”, τόνισε.

Θα ήταν ακόμα πιο επώδυνο να παντρευόμασταν και μετά από ένα χρόνο να χωρίζαμε με τον Κώστα

 

 

Φυσικά, τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για το χωρισμό της, όταν ακόμη δεν είχαν καν βάση, την ενόχλησαν πολύ.

“Η αλήθεια είναι ότι άκουσα και διάβασα πάρα πολλά τον τελευταίο χρόνο που δεν είχαν καμία βάση αλήθειας. Ήμασταν πολύ καλά όταν βγήκαν οι φήμες για χωρισμό. Ήμουν όμως πολύ ερωτευμένη και ενθουσιασμένη και δεν με ένοιαζε καθόλου τι έλεγαν. Κατόπιν όμως δεν σας κρύβω ότι σκέφτηκα αρκετές φορές ότι όλο αυτό το συνονθύλευμα αρνητικών δημοσιευμάτων ίσως να έφερε και λίγο γρουσουζιά”.

Πάντως η Αγγελική ξεκαθαρίζει ότι δεν υπήρξε ποτέ τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, λέγοντας ότι άλλοι ήταν οι λόγοι του χωρισμού.

“Αυτά που ακούστηκαν για το τρίτο πρόσωπο ήταν κάτι που ενόχλησε πολύ τον Κώστα. Νιώθω ότι όλα αυτά ήταν όσα τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να βγει και να μιλήσει για το χωρισμό μας. Δεν αισθανόταν καλά να αφήσει τέτοιες εντυπώσεις. Έτσι κι αλλιώς ο Κώστας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Εγώ από την πλευρά μου δεν στάθηκα καθόλου σ’ αυτό. Κανένας δημοσιογράφος δεν ξέρει για ποιο λόγο φτάνει ένα ζευγάρι στο χωρισμό και αυτό δε θα πρέπει να αφορά κανέναν. Τον τελευταίο καιρό έχω διαβάσει τόσα πολλά άσχημα πράγματα, για κάποια από τα οποία έχω ήδη ξεκινήσει διαδικασίες να κινηθώ νομικά”, είπε, ενώ συμπλήρωσε πως μπορεί στην αρχή να ήταν λίγο δύσκολο, όμως μέχρι και σήμερα διατηρούν επαφές.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι δε θα επέστρεφε σε αυτόν τον “τραυματισμένο έρωτα”.”Νομίζω ότι όταν κάτι τελειώνει, τελειώνει! Όταν βλέπεις μπροστά σου το τέλος δεν υπάρχει κάτι άλλο μετά. Μπορεί δύο άνθρωποι να λατρεύουν ο ένας τον άλλο, αλλά για κάποιους λόγους να μην μπορούν να είναι μαζί. Δυστυχώς υπάρχει και αυτό στη ζωή μας” , είπε.

 

 

Η Αγγελική παραδέχεται πως δεν ήταν καθόλου εύκολο να εξηγήσει στον γιο της για δεύτερη φορά ότι πρέπει να αποχωριστεί τον “πατέρα” του. “Δεν δούλεψα ιδιαίτερα μέσα μου τον τρόπο που θα του το πω απλά προσπάθησα να του εξηγήσω κάποια πράγματα. Εκτιμώ πάρα πολύ τον Κώστα, δεν εξαφανίστηκε ούτε λεπτό από τον Μπάμπη και διατηρεί μαζί του μια επαφή. Αγαπάει πολύ ο ένας τον άλλον”, κατέληξε.

Για περισσότερα lifestyle θέματα cosmo.gr