Η οικογένεια του Π.Παντελίδη για την επιτυχία


Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη διατηρεί πρακτορείο προπό στο κέντρο της Αθήνας, όπου εργάζονται η μητέρα και ο αδερφός του. Εκεί, βρέθηκε η κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτης, γεμάτη απορίες για τη ζωή του τραγουδιστή, πριν εκείνος γίνει γνωστός στα media και στον κόσμο.

“Από μικρός είχε ταλέντο στο τραγούδι. Είμαστε χαρούμενοι για την επιτυχία του, αλλά το μόνο που με νοιάζει είναι να είναι καλά το παιδί μου”, λέει η μητέρα του, Αθηνά και δηλώνει ότι ναι μεν η επιτυχία είναι καλοδεχούμενη, αλλά δεν πρόκειται να τρελαθούν κιόλας από αυτήν.

Όσο για το ποιο είναι αυτό το κορίτσι για το οποίο γράφτηκαν αυτά τα κομμάτια, η μητέρα του Παντελή δηλώνει πλήρη άγνοια. “Δεν το ξέρω αυτό το κορίτσι, αυτά είναι τα προσωπικά δεδομένα του Παντελή” δήλωσε στην κάμερα της Μεσημεριανής Μελέτης, ενώ ο αδερφός του συμπλήρωσε “Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι πως του αρέσουν οι γυναίκες, γι’ αυτό γράφει τραγούδια γι’ αυτές. Πρόσωπο συγκεκριμένο δεν υπάρχει”. Από την πλευρά του, ο πατέρας του δηλώνει ξετρελαμένος με την επιτυχία του γιου του, αλλά και περήφανος γι’ αυτόν.Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις cosmo.gr