Η μεταμόρφωση του Brad Pitt σε Ρασταφάρι (pic)


 

Τον έχουμε δει με στολή Γερμανού στρατιώτη, βρυκόλακα, γέρο που μικραίνει όσο μεγαλώνει, τεκνό να χαβαλδιάζει μεγαλύτερές του και τώρα ήρθε η ώρα να τον δούμε και ως Ρασταφάρι.

Αυτή τη φορά όμως δεν πρόκειται για κάποια ταινία, αλλά για το περιοδικό Interview.

 

O 48χρονος σταρ, φωτογραφήθηκε από τον Steven Klein (διάσημος φωτογράφος που έχει κάνει και video clips για την Gaga) και τα είπε όλα στον Guy Ritchie, όπου του πήρε τη συνέντευξη (η τακτική διάσημος παίρνει συνέντευξη από διάσημο είναι το σήμα κατατεθέν του εν λόγω περιοδικού).

 

 

Βέβαια μην νομίζεις ότι σε όλο του shooting την έβγαλε με τα ράστα. Όχι. Είχαμε κι άλλες μεταμορφώσεις: πιστολέρο, αλήτης, μυστήριος κύριος άλλης εποχής.

 

 

Όσο αφορά για το τι είπε, πάρε μία ιδέα:

Σχετικά με την οικογένειά του:

“Θέλω να αφήσω μία άξια ιστορία για την οικογένειά μου. Είναι τα πάντα. Η οικογένεια έρχεται πρώτη”.

Σχετικά με την επιλογή των ταινιών:

“Το να κάνεις ταινίες είναι σαν να κάνεις μία ανακάλυψη. Αν ξέρεις τι συμβαίνει, τότε δεν αξίζει να το κάνεις – έχει ήδη γίνει. Με ενδιαφέρει να βρίσκω ανθρώπους που έχουν φωνή – και συγκεκριμένα μία πολύ ιδιαίτερη φωνή. Είναι δύσκολο να εκπλαγείς από ταινίας. Είναι δύσκολο να εκπλαγέις από άλλον ηθοποίο ή σκηνοθέτη όταν έχεις δει πολλά και είσαι στη γύρα. Οπότε όταν μου συμβαίνει ή όταν ξεχνάω ότι βλέπω κάποιου την ταινία ή όταν δεν ξέρω πώς κάποιος έκανε μια ανατροπή που δεν περίμενα, τότε είμαι μέσα”.

 

Σχετικά με τις διαφορετικές διαλέκτους στις ταινίες:

“Μου αρέσει το τραγούδι κα η διάλεκτος είναι ένα τραγούδι. Είμαι πιο άνετος με τις νότιες διαλέκτους, αλήθεια. Μου είναι εύκολο, για παράδειγμα, να κάνω τον Ιρλανδό γιατί έχουμε Ιρλανδικές ρίζες από εκεί που κατάγομαι. Επίσης έχουμε κάποιες Γερμανικές ρίζες”.

 

Σχετικά με την καριέρα του ως παραγωγός:

“Ναι, μου αρέσει να είμαι πίσω από την κάμερα. Ως παραγωγός είσαι μέλος μιας ομάδας που φέρνει την ιστορία στη μεγάλη οθόνη. Δεν θα ήταν εκεί αν αυτή η ομάδα δεν ήταν καλή σε αυτό”. 

Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις cosmo.gr