«Παντζάρι» έγινε η Jennifer Aniston (vid+pic)


 

Είναι φίλες εδώ και πολλά χρόνια και έτσι ακόμη και όταν βρίσκονται μπροστά στην κάμερα, κάνουν σαν να μην υπάρχει κανείς γύρω τους. Ο λόγος για την Jennifer Aniston, και τη δημοσιογράφο, Chelsea Handler. 

 

Η γνωστή ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Handler, όπου η Aniston μίλησε μεταξύ άλλων για τον αγαπημένο της, Justin Theroux και την πρόταση γάμου που της έκανε. 

 

Ωστόσο, δεν ήταν τα προσωπικά της αυτά που την έκαναν να ντραπεί. Η πολύ καλή της φίλη, σε παιχνιδιάρικο ύφος είπε προς το κοινό: «Όταν η Jen έρχεται στην εκπομπή, πάντα οι ρώγες της είναι πολύ έντονα τονισμένες. Όχι, όμως, σήμερα, δε μπορώ να τις διακρίνω. Ωχ! Στην πραγματικότητα, μπορώ!»

 

 

 

«Παντζάρι» έγινε η Aniston και είπε: «Ω Χριστέ μου», κοιτάζοντας το στήθος της αντιλαμβανόμενη ότι η Chelsea είχε δίκιο, το οποίο και κάλυψε γρήγορα με χέρια της. Πάντως, η ώρα της ντροπής ξεπεράστηκε γρήγορα και την διαδέχθηκε το κλάμα αφού η συζήτηση πήγε στον Justin Theroux. 

 

«Είναι ο πιο απίθανος τύπος που υπάρχει. Είστε το πιο υπέροχο ζευγάρι», είπε η Chelsea και η Jennifer Aniston ξέσπασε σε κλάματα μην μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή της. 

Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις newsbeast.gr