Κλοπές και συλλήψεις στη Λεμεσό

 

Πιο συγκεκριμένα νεαρή εισήλθε σε σπίτι στο κέντρο της πόλης με σκοπό να κλέψει. Έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη της κατοικίας ο οποίος  παλεύοντας  μαζί της κατάφερε να την ακινητοποιήσει για να την παραδώσει στην Αστυνομία. Εκείνη όμως κατάφερε να διαφύγει και να εντοπιστεί λίγο αργότερα από περίπολο της Αστυνομίας που έσπευσε στην περιοχή.

Βόλτα με κλεμμένη τετράτροχη μοτοσικλέτα βγήκαν δύο άγνωστοι νεαροί. 

Η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί από την οδό Γιλτίς στις Λεμεσό. Αστυνομικοί  περιπολικού εντόπισαν την τετράτροχη στην περιοχή Εναερίου να κυκλοφορεί με επιβαίνοντες δύο νεαρούς. Έγινε καταδίωξη στους δρόμους της πόλης. Κάποια στιγμή οι άγνωστοι εγκατέλειψαν την μοτοσικλέτα και έγιναν καπνός.

Πολωνοί άρπαξαν υπό την απειλή μαχαιριού τις εισπράξεις…

Στη σύλληψη ενός 30χρόνου Πολωνού που καταζητείτο για τη ληστεία σε κατάστημα αλλαγής συναλλάγματος στη Γερμασόγεια προέβη η αστυνομία. 

Ο Πολωνός με ένα  ομοεθνή του είχαν εισέλθει στις 17 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα και με την απειλή κουζινομάχαιρου άρπαξαν τις εισπράξεις. Αρχικά η Αστυνομία είχε συλλάβει τον πρώτο ύποπτο έναν 31χρονο και χθες βράδυ (16/10) συνέλαβε και τον δεύτερο