Κυπριανού: Λύπη για τον τρόπο της αντιπολίτευσης

 

Ο κ. Κυπριανού ανέφερε ότι η αίσθηση που παίρνει είναι πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το πως να μην αφεθεί η Κυβέρνηση Χριστόφια και κατ’ επέκταση το ΑΚΕΛ να κάνουν κάτι, το οποίο θα κριθεί από τον κυπριακό λαό ως επιτυχημένο.

«Τους ενδιαφέρει να καταστραφεί κάθε προσπάθεια, απλά και μόνο για να κερδίσουν πόντους στο προεκλογικό παιχνίδι και δεν είναι σήμερα που ξεκίνησε αυτή η πολιτική συμπεριφορά. Με απλά λόγια θέλουν το κομματικό και το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον του λαού και της πατρίδας μας», δήλωσε ο κ. Κυπριανού, στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου για τις επαφές του στην Ουκρανία.

Όπως είπε «αν νομίζουν ότι αυτή η κοντόφθαλμη προσέγγιση θα τους πάρει μακριά, κατά την άποψη μου, γελιούνται», για να προσθέσει πως «μπορεί πρόσκαιρα και προσωρινά να κερδίζουν εντυπώσεις, ωστόσο, θα έρθει η στυγνή στιγμή, που όλα αυτά θα φανούν καθαρά στα μάτια του κυπριακού λαού».

Συνάντηση Χριστόφια με αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων

Εξάλλου, ο ΓΓ του ΑΚΕΛ χαιρέτισε το κλίμα που έχει επικρατήσει κατά τη διάρκεια της συνάντησης μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και των εκπροσώπων των συνδικαλιστικών οργανώσεων. «Ένα θετικό πνεύμα, κάτι που θεωρώ ότι είναι απαραίτητο για τις πολύ δύσκολες διαπραγματεύσεις που θα έχουμε στη συνέχεια με την Τρόικα», συμπλήρωσε.

Εξέφρασε την ευχή όπως το ίδιο συναινετικό κλίμα, διατηρώντας τις διαφωνίες και τις διαφορές που έχουν μεταξύ τους, επικρατήσει και στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων την ερχόμενη Δευτέρα.