Κύπριος ηθοποιός πρωταγωνιστής σε πραγματική ληστεία (vid)

Δεκατρία λεπτά πριν τις δώδεκα το μεσημέρι ο γνωστός ηθοποιός, οπλισμένος με ομοίωμα πιστολιού και φορώντας περούκα, μουστάκι και γυαλιά ηλίου επιχείρησε να εισέλθει στη ΣΠΕ Λευκωσίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Στροβόλου στην είσοδο του Τσερίου.

Οι γυναίκες υπάλληλοι του ζήτησαν να βγάλει τα γυαλιά ηλίου για να του ανοίξουν την πόρτα του υποκαταστήματος.

Μόλις ο ηθοποιός έβγαλε τα γυαλιά και κατευθύνθηκε στο ταμείο οι δυο γυναίκες υπάλληλοι τον αναγνώρισαν λέγοντας η μία στον άλλη ότι αυτός είναι ο τάδε ηθοποιός 

Αυτός τότε έβγαλε μια τσάντα και ζήτησε, μιλώντας στα Αγγλικά, από τις υπαλλήλους να τοποθετήσουν τα χρήματα σε αυτή, ενώ δευτερόλεπτα προηγουμένως την στιγμή που επιχειρούσε να εισέλθει στη ΣΠΕ μίλησε στα Ελληνικά σχολιάζοντας ότι η κεντρική πόρτα του υποκαταστήματος δεν ανοίγει εύκολα.

Ο δράστης ηθοποιός άρπαξε περισσότερες από δεκατρείς χιλιάδες και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητο του, αλλά εκτός από το γεγονός ότι οι υπάλληλοι τον αναγνώρισαν, περαστικός κατέγραψε τις πινακίδες εγγραφής του οχήματος του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν μάλιστα και φωτογραφίες του ηθοποιού σε διάφορα μπλοκ στο διαδίκτυο και τον αναγνώρισαν.

Αυτή τη στιγμή ανακρίνεται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λευκωσίας.    

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ύποπτος ηθοποίος αρνείται κάθε ανάμειξη δίδοντας διάφορους ισχυρισμούς.

Αύριο θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Πάντως οι ανακριτες εξετάζουν πολύ σοβαρα το ενδεχόμενο ο ύποπτος ηθοποίος να κρύβεται πίσω απο άλλες πρόσφατες ληστείες στην πρωτεύουσα.