«Λουκέτο» στο Τμήμα Κρατήσεων της British Airways στην Κύπρο

 


 

Διαβάστε επίσης για διαμαρτυρία κατόχων αξιoγράφων έξω από την Βουλή. Διαβάστε ακόμα για την αποζημίωση που θα δοθεί σε κρατούμενο. 


 

«Λουκέτο» στο Τμήμα Κρατήσεων και Εξυπηρέτησης στην Κύπρο ετοιμάζεται να βάλει σύμφωνα με δημοσίευμα του «Φ», η British Airways. Δεν έχουν σταλεί ακόμα επιστολές στο προσωπικό της εταιρείας σύμφωνα με πληροφορίες, ωστόσο έχει ενημερωθεί ότι γίνονται σκέψεις για κλείσιμο του τμήματος.

Ειδικότερα, η εταιρεία ενημέρωσε τους έντεκα υπαλλήλους που εργάζονται στο συγκεκριμένο τμήμα ότι προσανατολίζεται να μεταφέρει τις εν λόγω υπηρεσίες της στην Γερμανία. Οι πελάτες θα τηλεφωνούν σε τοπικό αριθμό και η κλήση τους θα μεταφέρεται στην Γερμανία όπου και θα εξυπηρετούνται απευθείας από εκεί.

Σε δηλώσεις του στον «Φ», ο εκπρόσωπος της εταιρείας, ανέφερε ότι σκοπός της κίνησης αυτής είναι η ανάγκη να προσφέρει η British Airways ανταγωνιστικές τιμές σε διεθνές επίπεδο και τόνισε ότι δεν αντικατοπτρίζει με κανένα τρόπο τις επιδόσεις της ομάδας στην Λευκωσία και θα προσφέρουν στο επηρεαζόμενο προσωπικό κάθε στήριξη.

Πρόσθεσε ότι η μετακίνηση αυτή θα συνεχίσει να παρέχει στους εγχώριους πελάτες την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση την οποία έχουν συνηθίσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εταιρεία αυτή την στιγμή εργάζονται 21 άτομα.