Ευρυδίκη-Θεοφάνους μαζί στο Οlympic Residence (vid+pic)

Η Ευρυδίκη και ο Γιώργος Θεοφάνους άνοιξαν το καλλιτεχνικό μέρος της χθεσινοβραδινή (24/10) εκδήλωσης για τα εγκαίνια των «δίδυμων πύργων» στη Λεμεσό. Αφού μίλησαν για την χαρά τους που βλέπουν να γίνονται τέτοια έργα στη πόλη-η Ευρυδίκη κατάγεται από τη Λεμεσό και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη- η Ευρυδίκη πήρε το μικρόφωνο και ο Θεοφάνους το… πιάνο.

Ο Γιώργος Θεοφάνους συνόδευσε την Ευρυδίκη που τραγούδησε τα νέα της κομμάτια, αλλά θυμήθηκαν και παλαιότερες δικές τους επιτυχίες, που αγάπησε ο κόσμος όταν ακόμη οι δύο τους ήταν ζευγάρι και στη ζωή.

Ακριβώς κάτω από την σκηνή η νυν γυναίκα του μουσικοσυνθέτη, Βίλλυ, μαζί με μια φίλη της, τους χειροκροτούσε και τους εμψύχωνε τραγουδώντας μαζί τους όλα τα τραγούδια.  Μάλιστα όταν στη σκηνή βγήκε και ο Σταύρος Κωνσταντίνου για να τραγουδήσουν ντουέτο μαζί με την Ευρυδίκη την μεγάλη επιτυχία του Γ.Θεοφάνους, που πρωτοτραγούδησαν οι Ρέμος-Πρωτοψάλτη, «Σ’αγαπώ», ο συνθέτης γύρισε και κοίταξε την γυναίκα του τραγουδώντας της τους στίχους «Σ’αγαπώ, για το τώρα, το πριν, το μετά και το πάντα».

Στα παρασκήνια βρισκόταν και ο νυν άντρας της Ευρυδίκης, Δημήτρης Κοριαλλάς, ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό της τραγουδίστριας. Φυσικά η φιλική σχέση που έχουν τα δύο ζευγάρια μεταξύ τους είναι γνωστή, αφού τόσο η Ευρυδίκη όσο και ο Γιώργος Θεοφάνους κατάφεραν να κρατήσουν μια πολιτισμένη σχέση μετά τον χωρισμό τους.

Δείτε την εμφάνιση τους στα videos που ακολουθούν.