Σκαρμούτσος: “Mε περνούσαν για κλέφτη” (vid)


 

Μπορεί να είναι ένας από τους πιο περιζήτητους σεφ στην Αθήνα, ωστόσο ο Δημήτρης Σκαρμούτσος πριν από λίγα χρόνια δεν ήταν και τόσο αρεστός στους περαστικούς. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι”, αποκάλυψε πως παλιότερα όταν περνούσε από κάπου κάποιες κυρίες… έκρυβαν τις τσάντες τους γιατί τον θεωρούσαν κλέφτη.

“Έκανα πολλές τρέλες στη ζωή μου, αλλά βρήκα τον δρόμο μου. Πριν λίγα χρόνια πήγαινα κάπου και κρύβανε τις τσάντες τους, με περνούσαν για κλέφτη”, είπε χαρακτηριστικά.

“Πράγματα που έλεγα δεν θα κάνω ποτέ σαν γονιός, τα κάνω”

Ο ένας εκ των κριτών του Master Chef πλέον είναι ένας ώριμος άνδρας αλλά και πατέρας αφού έχει έναν γιο 11 ετών για τον οποίο μίλησε -αν μη τι άλλο- με τα καλύτερα λόγια.

“Ο γιος μου είναι ένα εξαιρετικό παιδί, μπαίνει στην εφηβεία. Είναι η αρχή και το τέλος της ζωής μου, αλλά πολύ ξεροκέφαλος. Τώρα που ο γιος μου μπαίνει στην εφηβεία εκτιμώ πολύ τον πατέρα μου. Πράγματα που έλεγα δεν θα κάνω ποτέ σαν γονιός, τα κάνω”, τόνισε.

“Κέρδισα οικονομικά και σε αναγνωσιμότητα. Έχασα προσωπικές στιγμές”

Η ενασχόλησή του με την τηλεόραση ήρθε εντελώς τυχαία, όπως ανέφερε, συμπληρώνοντας πως κέρδισε αλλά και έχασε από αυτήν την επιλογή.

“Ήταν τυχαία η ενασχόληση μου με την τηλεόραση. Εννοείται ότι κέρδισα και οικονομικά και σε αναγνωσιμότητα και σε δουλειές απ’ αυτό.  Έχασα όμως πολλές προσωπικές στιγμές. Στην τηλεόραση μπορώ να ασχοληθώ μόνο με μαγειρική. Μου πρότειναν να κάνω και κάτι άλλο αλλά ήταν για γέλια”, δήλωσε.Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις cosmo.gr