«Ξεπούλησε» το Microsoft Surface

Η ημερομηνία αποστολής της οικονομικής έκδοσης του Surface, στα 499 δολάρια άλλαξε από τις 26 Οκτωβρίου σε «μέσα σε τρεις εβδομάδες», γεγονός που υποδηλώνει την εξάντληση του αποθέματος της.

Δεν γνωρίζουμε πόσες παραγγελίες χρειάστηκαν για να εξαντληθεί το απόθεμα της Microsoft, ούτε και πόσες συσκευές είχε κατασκευάσει η εταιρεία. 

Το σίγουρο είναι πως σκοπεύει να αποκαλύψει αυτούς τους αριθμούς σύντομα, αν όχι στις 25 του μήνα στο event που θα διοργανώσει για τα Windows 8 και το surface.

Την ίδια στιγμή οι ακριβότερες εκδόσεις στα 599 και 699 δολάρια αντίστοιχα είναι ακόμα διαθέσιμες για τις 26 Οκτωβρίου, πράγμα που σημαίνει πως είτε οι καταναλωτές δεν ενδιαφέρονται τόσο για αυτές, είτε η εταιρεία έδωσε περισσότερη έμφαση στην παραγωγή τους με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερο απόθεμα σε αυτές.

Η αυξημένη ζήτηση αποτελεί έναν πάρα πολύ καλό οιωνό για την εταιρεία και μια ένδειξη της επιτυχίας που θα σημειώσει η νέα της συσκευή. 

Πέρα από τις προ-παραγγελίες, το Surface αναμένεται να είναι διαθέσιμο στα περισσότερα καταστήματα των ΗΠΑ από τα μεσάνυχτα της 25ης Οκτωβρίου, την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

 

Για περισσότερες ειδήσεις  διαβάστε στο newsbeast.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.