Ντομινίκ Στρος Καν: “Αφήστε με ήσυχο”

 

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν επαναλαμβάνει ότι έχει εμπλακεί “αδίκως” σε μία υπόθεση μαστροπείας στη Γαλλία και προσθέτει ότι “οι περιορισμοί που απορρέουν από την αστική αγωγή” εναντίον του στην υπόθεση της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό “τον εμποδίζουν να πει την αλήθεια”.

“Δεν έχω ποτέ καταδικασθεί, ούτε σε αυτήν εδώ τη χώρα, ούτε σε καμία άλλη. Κατά συνέπεια, τίποτε δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι έχω γίνει στόχος καταδίωξης των μέσων ενημέρωσης, η οποία ορισμένες ημέρες μοιάζει με ανθρωποκυνηγητό”, λέει.

“Δεν είμαι πλέον πολιτικός, ούτε κοσμικός”, προειδοποιεί εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του που ένας φωτογράφος παραμονεύει έξω από το σπίτι του μία στις δύο ημέρες.

Για την υπόθεση του ξενοδοχείου Κάρλτον της Λιλ, στο πλαίσιο της οποίας κατηγορείται για μαστροπεία, επαναλαμβάνει ότι “δεν έχει πατήσει ποτέ το πόδι του στο ξενοδοχείο αυτό”, ακολουθώντας σταθερά την υπερασπιστική του γραμμή.

“Η αλήθεια είναι ότι ένας φίλος μου οργάνωνε βραδιές στις οποίες έχω συμμετάσχει…Εχω πει και επαναλαμβάνω ότι αγνοούσα ότι ορισμένες γυναίκες πληρώνονταν για να παρίστανται”, συνεχίζει.

Αναφερόμενος στη σύλληψή του στις 14 Μαΐου 2011 και στην παραμονή επί τέσσερις νύκτες στη φυλακή του Ράικερς ‘Αιλαντ, λέει:”Ηταν απίστευτα επώδυνο”.

 

Για περισσότερες ειδήσεις  διαβάστε στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.