Ο Όμιλος Πηλακούτα αποκαλύπτει τα νέα του μοντέλα

 

Το παρών τους στη διάσκεψη έδωσαν βουλευτές, πολιτικοί, επίσημα κυβερνητικά στελέχη, οικονομικοί φορείς, εκπρόσωποι των ΜΜΕ, καθώς και εκλεκτοί προσκεκλημένοι του Ομίλου και άλλοι φίλοι του αυτοκινήτου. 

Ο Όμιλος Πηλακούτα δηλώνει παρών για ακόμη μια χρονιά και παρουσιάζει τις αντιπροσωπείες αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας του Ομίλου: BMW, ΜΙΝΙ, Jaguar, Land Rover, Nissan αλλά και για πρώτη φορά τα δύο ολοκαίνουρια scooter της BMW. 

Στο Nicosia Motorshow 2012, o Όμιλος Πηλακούτα αποκαλύπτει νέα συναρπαστικά μοντέλα, που απογειώνουν τις αισθήσεις μέσα από το συνδυασμό αισθητικής, δυναμισμού, ποιότητας και πρωτοποριακής τεχνολογίας, προσφέροντας συγχρόνως ασφάλεια και λειτουργικότητα. Μοντέλα όπως το προηγμένο BMW 6 Series Gran Coupe, το συναρπαστικό  MINI Coupe, το παιχνιδιάρικο JUKE Ministry of Sound limited-edition. Επίσης την πρώτη του παρουσίαση θα κάνει το ολοκαίνουριο Range Rover Vogue μαζί με το ήδη επιτυχημένο Range Rover Evogue. Το νέο JAGUAR XJ 2.0 Petrol κάνει το ντεπούτο του με δύλιτρο κινητήρα. 

Σε ομιλία του κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης, ο κύριος Χαράλαμπος Πηλακούτας, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Πηλακούτα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές για την αγορά αυτοκινήτου, η παρουσίαση νέων μοντέλων στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας ιδιαίτερα αφού συμπίπτει με την κατάκτηση μίας Πανευρωπαϊκής διάκρισης για τον Όμιλο Πηλακούτα. Η NEW NISSAN CYPRUS LTD, κατέκτησε την πρώτη θέση στην Ευρώπη, ανάμεσα στις αντιπροσωπείες της NISSAN, με μερίδιο αγοράς 12,5%. 

Ο κύριος Χαράλαμπος Πηλακούτας αναφέρθηκε επίσης στη σημασία της στήριξης του θεσμού «Αξία Ζωής» για τον Όμιλο και είπε χαρακτηριστικά: “Ένα αυτοκίνητο είναι πολλά περισσότερα από μέταλλο, πλαστικό, δέρμα και τεχνολογία. Είναι αίσθηση και μέσο ελευθερίας, κάλυψη ανάγκης, τρόπος ζωής, είναι κάτι φτιαγμένο από ανθρώπους για τον άνθρωπο. Έτσι λοιπόν κι αυτή τη χρονιά στον Όμιλο Πηλακούτα αποφασίσαμε να περιορίσουμε τα τετραγωνικά του εκθεσιακού μας χώρου, και με την οικονομική  διαφορά να στηρίξουμε τον θεσμό «Αξία Ζωής» σε συνεργασία με το ίδρυμα της «Αγίας Σκέπης». Συνάμα στα πλαίσια της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του ιδρύματος στη μάχη κατά των ναρκωτικών, ο Όμιλός μας προσφέρει στον τυχερό νικητή ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο NISSAN”.

Στην έκθεση, που θα είναι ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 21 Οκτωβρίου, οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από τις πραγματικά προνομιακές τιμές σε αυτοκίνητα του Ομίλου.

 

Η ομιλία του κ. Χαράλαμπου Πηλακούτα

Η έκθεση Motor Show 2012 πραγματοποιείται μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν είναι και το πιο ευνοϊκό για τον κλάδο των αυτοκινήτων στην Κύπρο. Και όχι μόνο. Η διεθνής οικονομική αστάθεια και αβεβαιότητα έχει επηρεάσει τον κλάδο που αναζητά σημάδια ανάκαμψης.

Κυρίες και Κύριοι,

Η ανάκαμψη στην αγορά –και όχι μόνο των αυτοκινήτων- για να έλθει, απαιτεί πάνω απ’ όλα αντιστροφή της ψυχολογίας των καταναλωτών. Και η αντιστροφή αυτή μπορεί να γίνει εάν όλοι γνωρίζουμε πως θα πορευτούμε, με ποια συγκεκριμένα μέτρα θα αντιμετωπίσουμε την κρίση, όχι μόνο δημοσιονομικά αλλά  και αναπτυξιακά. 

Σε αυτή τη συγκυρία ο όμιλος Πηλακούτα παρουσιάζει στην εφετινή έκθεση μία σειρά νέων και εντυπωσιακών μοντέλων από τα brands που αντιπροσωπεύει. Είναι εδώ μαζί μας, η νέα BMW 6 Series Gran Coupe, το MINI Coupe, το νέο Range Rover, η Jaguar XJ 2.0 λίτρων, το Nissan Juke Ministry of Sound, αλλά και το ηλεκτρικό Nissan Leaf, το μοναδικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο στην Κύπρο. Είναι επίσης μαζί μας τα πλέον καταξιωμένα μοντέλα όλων των brands που αντιπροσωπεύει στην Κύπρο ο όμιλος Πηλακούτα. Το κύρος, ο δυναμισμός και η πρωτοπορία της BMW, η παροιμιώδης αξιοπιστία της NISSAN, η μοναδική διαχρονική αισθητική του MINI, η πολυτέλεια του Range Rover, η απόλαυση της Jaguar. Αυτοκίνητα με ξεχωριστό χαρακτήρα, για ανθρώπους με ιδιαίτερες απαιτήσεις. 

Επιτρέψτε μου όμως στο σημείο αυτό να κάνω μία σύντομη αναφορά στη φιλοσοφία μας που οριοθετεί και τη μεγάλη πρόκληση για όλους εμάς τους εργαζομένους στον όμιλο. Όπως συμβαίνει για κάθε εισαγωγική εταιρία στο χώρο, τα προϊόντα μας καθορίζονται από τα εργοστάσια που παράγουν τα συγκεκριμένα μοντέλα. Άρα εκεί που εμείς μπορούμε και οφείλουμε να διαφοροποιηθούμε είναι στην υποστήριξη του πελάτη. Στη συνεχή επένδυση στην τεχνογνωσία και στην εκπαίδευση όχι μόνο των τεχνικών, αλλά των εργαζομένων σε όλους τους κρίκους λειτουργίας της εταιρίας. Στη σχέση με τον πελάτη. Στο συνδυασμό της ανθρώπινης φιλικής εξυπηρέτησης και του επαγγελματισμού. 

Αυτή είναι η φιλοσοφία μας και αυτή τη φιλοσοφία προσπαθούμε καθημερινά να την κάνουμε πράξη.  Άλλωστε οι πελάτες μας είναι το πιο πολύτιμο κεφάλαιό μας και οφείλουμε από τη μεριά μας να βάζουμε συνεχώς τον πήχη ψηλότερα και να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Ένα αυτοκίνητο είναι πολλά περισσότερα από το μέταλλο, το πλαστικό, το δέρμα, την τεχνολογία, τις επιδόσεις. Είναι αίσθηση και μέσο ελευθερίας, κάλυψη ανάγκης, αντικείμενο αξίας, τρόπος ζωής, είναι κάτι φτιαγμένο από ανθρώπους για τον άνθρωπο. Έτσι το βλέπουμε στον όμιλο Πηλακούτα.

Αυτή τη χρονιά λοιπόν αποφασίσαμε να περιορίσουμε τα τετραγωνικά του εκθεσιακού μας χώρου, και με την οικονομική  διαφορά να στηρίξουμε ακόμη μία φορά κάτι που έχει σχέση με τον άνθρωπο. Το θεσμό «Αξία Ζωής» που εδώ και χρόνια κάνει πράξη ο όμιλος Πηλακούτα σε συνεργασία με το ίδρυμα της «Αγίας Σκέπης». Στα πλαίσια της λαχειοφόρου αγοράς για την ενίσχυση του ιδρύματος στη μάχη κατά των ναρκωτικών,  ο όμιλος Πηλακούτα προσφέρει στον τυχερό νικητή ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο NISSAN. 

Κάποια τετραγωνικά λιγότερα που όμως δίνουν σε μία κοινωνική προσπάθεια αξία μεγαλύτερη !

Με αυτές τις σκέψεις, σας καλωσορίζω στην έκθεση Motor Show 2012 και είμαστε στη διάθεσή σας για να γνωρίσετε από κοντά όλα τα νέα συναρπαστικά μας μοντέλα.