Ο τ/κ τύπος για το ΑΕΛ – Φενέρμπαχτσε

 

Με τίτλο «Άντε Φενέρμπαχτσε» η «Κίπρις» γράφει ότι έφθασε στο νησί η τουρκική ομάδα. Γράφει ακόμα ότι μόνο ο ανταποκριτής της τ/κ εφημερίδας κάλυψε την άφιξη της ομάδας στο νησί και προσθέτει ότι αυτό που «κέντρισε το ενδιαφέρον» του Τ/κ ανταποκριτή είναι το γεγονός ότι μόνο 3-4 ένοπλοι αστυνομικοί συνόδευαν την τουρκική ομάδα στην Λευκωσία.

Η «Γενί Ντουζέν» γράφει «Νικητής ας είναι η φιλιά και η ειρήνη» και αναφέρεται στις δηλώσεις του προπονητή της τουρκικής ομάδας Αϊκούτ Κοτζαμάν ο οποίος είπε ότι το γήπεδο θα πρέπει να είναι ο χώρος που ενώνονται οι ομάδες και οι φίλαθλοι με σκοπό να παρακολουθήσουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα.

Είπε ακόμα ότι το γήπεδο πρέπει να ενώνει και όχι να χωρίζει τους ανθρώπους.

«Και η Φενέρμπαχτσε στην Κύπρο» είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Χαλκίν Σεσί» και γράφει ότι Τ/κ υποδέχτηκαν στην Λάρνακα την τουρκική ομάδα με λουλούδια.

«Κρίσιμο ραντεβού» είναι ο τίτλος της «Μπακίς» που γράφει ότι ο αγώνας που κυριαρχεί εδώ και ημέρες την αθλητική ειδησεογραφία θα γίνει απόψε. Η εφημερίδα αναφέρεται ακόμα στα μέτρα που αποφάσισε να λάβει η κυπριακή αστυνομία.

Αναφέρει ακόμα ότι οι τραυματισμοί σε αρκετούς ποδοσφαιριστές της τουρκικής ομάδας προκαλούν ανησυχίες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Η «Χαμπερντάρ» με τίτλο «Ψάξιμο λόγω της Φενέρμπαχτσε» γράφει ότι οι κυπριακές αρχές θα ελέγχουν αυστηρά όσους Τ/κ που θα περάσουν σήμερα από τα οδοφράγματα λόγω  πληροφοριών τους ότι αριθμός γκρίζων λύκων θα επιχειρήσει να δημιουργήσει επεισόδια στο στάδιο ή σε άλλα σημεία.

Αναφέρει ακόμα ότι πολλοί Τ/κ θα περάσουν σήμερα 25/10 στις ελεύθερες περιοχές εκμεταλλευόμενοι την αργία του Κουρμπάν Μπαϊραμιού.

Πηγή ΚΥΠΕ