Οδηγός ταξί κέρδισε «φιλοδώρημα» 2.000 δολαρίων

 

Ωστόσο, στην περίπτωση ενός οδηγού στο Λος Άντζελες, θα μπορούσε να θεωρηθεί και μικρό. Και αυτό γιατί, το ποσό αυτό του δόθηκε αφού βρήκε και παρέδωσε μια τσάντα με 221.000 δολάρια (ήτοι περίπου 171.000 ευρώ).

Ο αιθίοπας οδηγός, Adam Woldemarim, βρήκε ξεχασμένη στο πίσω κάθισμα μια θήκη laptop που περιείχε το μεγάλο ποσό.

Αφού το συζήτησε με το συνάδελφο του που είχε οδηγήσει νωρίτερα το όχημα, αποφάσισε να παραδώσει την τσάντα στην εταιρεία ταξί με την οποία συνεργάζεται.

Μια ώρα αργότερα, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Usatoday δέχτηκε μια κλήση να επιστρέψει στο γραφείο. Εκεί ένας 30χρονος τον αγκάλιασε και του έδωσε 2.000 δολάρια.

Ο «ξεχασιάρης» πελάτης, πήγαινε στο αεροδρόμιο όταν άφησε στο όχημα τη θήκη. Το ποσό το είχε κερδίσει σε καζίνο του Λας Βέγκας.

Παρόλο που πολλοί φίλοι, τού είπαν ότι κανονικά έπρεπε να πάρει το 10% του ποσού, δηλαδή 20.000 δολάρια, ο ίδιος δεν παραπονέθηκε, σημειώνουν ξένες εφημερίδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Woldemarim που έφτασε στις ΗΠΑ 7 χρόνια νωρίτερα αφού απέκτησε βίζα μέσω του προγράμματος « Diversity Visa Lottery», εργάζεται 12 ώρες την ημέρα για να κερδίσει περίπου 350 δολάρια την εβδομάδα.

Για περισσότερες ειδήσεις  διαβάστε στο newsbeast.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.