Αστυνομικοί ξεγεννούν παιδιά στη μέση του δρόμου (vid)

 

Γι’ αυτό και το ρόλο των γιατρών αναλαμβάνουν απλοί αστυνομικοί που εκτελούν υπηρεσία στους δρόμους με τη διαφορά ότι έχουν εκπαιδευτεί μεταξύ άλλων και στο να ξεγεννούν παιδιά.

Ένας από αυτούς τους αστυνομικούς είναι και ο Μάνα Τζόκοκσουνγκ που κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ όλων των συναδέλφων του ξεγεννώντας συνολικά 47 παιδιά μέσα σε μία εβδομάδα. 

Ο 42χρονος θυμάται πως την πρώτη φορά που ξεγέννησε παιδί στη μέση του δρόμου, έτρεμε από φόβο, αγωνία και ενθουσιασμό. Ακόμα και σήμερα έχει κάθε φορά το ίδιο άγχος, για το αν θα προλάβει να φτάσει στο συγκεκριμένο σημείο στην ώρα του.

Μάλιστα οι αστυνομικοί εκπαιδεύονται επίσης στο πώς να συνδυάζουν ασφάλεια και ταχύτητα κατά την οδήγηση, καθώς πολλές φορές αναγκάζονται να «πιάσουν» ακόμη και τα 150 χιλιόμετρα την ώρα για να φτάσουν γρήγορα στο σημείο.

Παρόμοιες γέννες πραγματοποιούνται και σε άλλα μέρη του πλανήτη, ωστόσο η Μπανγκόγκ κατέχει τα πρωτεία αφού έχει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αυτοκίνητα, τη στιγμή που η κατά δυόμισι φορές μεγαλύτερη σε μέγεθος Νέα Υόρκη, είχε το 2010 1,9 οχήματα. 

Πηγή: newsbeast.gr