Ψηφίστε Ρόμνεϊ αλλιώς… μπορεί να απολυθείτε!

 

Ο David Siegel, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Westgate resorts, έστειλε ένα email στους εργαζόμενους της εταιρείας του, τονίζοντας πως η επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα θα μπορούσε να «απειλήσει τις δουλειές τους»

«Εάν επιβληθούν νέοι φόροι, σε εμένα ή την εταιρεία μου, όπως σχεδιάζει ο τωρινός πρόεδρος, δεν θα έχω άλλη επιλογή παρά να μειώσω το μέγεθος αυτής της εταιρείας», αναφέρει στο ηλεκτρονικό μήνυμα. 

Σε επικοινωνία με δημοσιογράφους ο Siegel επιβεβαίωσε την αποστολή του μηνύματος και τόνισε πως «αναφέρει αλήθειες και δίνει στους εργαζόμενους κάτι να σκεφτούν όταν θα βρίσκονται πάνω από την κάλπη»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Siegel «παρεμβαίνει» σε κρίσιμα πολιτικά γεγονότα. Υποστηρίζει άλλωστε πως ο ίδιος είναι «προσωπικά υπεύθυνος» για την εκλογή του for George W. Bush το 2000, αναγνωρίζοντας πως οι τακτικές του ίσως δεν ήταν απαραίτητα νόμιμες. 

Ο Siegel δεν είναι ο πρώτος CEO που επιχειρεί να περάσει τις πολιτικές του προτιμήσεις στους εργαζόμενούς του: ήδη ο Bob Murray της Μurray Energy πίεσε τους υπαλλήλους του να χρηματοδοτήσουν την καμπάνια του Ρόμνεϊ αλλά και να συμμετάσχουν σε εκδήλωση στην οποία θα μιλούσε ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων. Για να τους δώσει «κίνητρο» του υποσχέθηκε κανονικό ημερομίσθιο αλλά και τους απείλησε με απόλυση, εάν δεν παρευρίσκονταν.

 

Για περισσότερες ειδήσεις  διαβάστε στο newsbeast.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.