Σήμερα γάμος γίνεται..

Σήμερα , νυφούλα ντύνεται η Νικολέττα Καρρά ενώ λίγα λεπτά μετά τις  5.30 το απόγευμα πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο στο νησί μας.

Κουμπάρος, λέγεται πως θα είναι ο στενός φίλος του ζευγαριού και πρόεδρος του Δημοκρατικού κόμματος ,Μάριος Καρογιάν.

Μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει δεξίωση και το παραδοσιακό γλέντι στο Paradiso, έναν χώρο στη παραλία Grecian Bay της Αγίας Νάπας.

Πολλοί θα είναι οι λαμπεροί καλεσμένοι του ζευγαριού, καθώς  και οι δυο προέρχονται από δυο χώρους με «καλό-σικάτο» κόσμο.  Αυτός κύπριος επιχειρηματίας και αυτή πετυχημένη ηθοποιός. Λέγεται μάλιστα ότι οι καλεσμένοι θα ξεπερνούν τους 1.000.

Όσον αφορά το νυφικό είναι έκπληξη, παρότι έχουμε μάθει ότι θα φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Βλάσση Χολέβα, όπως και τα νυφικά της παπούτσια. Άλλωστε πριν λίγο καιρό επισκέφτηκε το ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή στην οδό Καρνεάδου στο Κολωνάκι για να επιλέξει το ιδανικό νυφικό για την ίδια. Δείτε πιο κάτω τις φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού.

 

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει αλλά όπως και αναφέρουν φιλικά της πρόσωπα, το νυφικό θα είναι πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα πρωτότυπο. Είναι γνωστό , ότι στην Νικολέττα δεν αρέσουν οι υπερβολές όπως και στην ζωή της. 

«Παρόλο που γενικά είμαι αναποφάσιστος άνθρωπος, όταν μπήκα στο ατελιέ του είδα πέντε-έξι διαφορετικά νυφικά, κατέληξα σε δυο και την επόμενη μέρα που πήγα με καθαρό μυαλό και τα δοκίμασα, αποφάσισα αμέσως ποιο είναι αυτό που μου ταιριάζει», δήλωσε πριν λίγο καιρό σε συνέντευξη της  στο περιοδικό ΟΚ.

Πως αισθάνεται και πως σκέφτεται αυτή την στιγμή και την ιδέα του γάμου και η Νικολέττα Καρρά;

«Θέλω να σκέφτομαι ότι είναι ένα μεγάλο πάρτι για φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και συγγενείς, για επισημοποίηση της σχέσης μας που, έτσι κι αλλιώς, είχαμε σκοπό να συνεχίσουμε και να εξελίξουμε. Πιστεύω ότι όντως θα είναι μοναδική εμπειρία, αλλά δεν θέλω να βάζω ταμπέλες – έστω κι αν πιστεύω κατά βάθος ότι θα αποδειχθεί μετά ότι ήταν όντως από τις σημαντικότερες μέρες στη ζωή μου», ανέφερε σε συνέντευξη που έδωσε και στο κυπριακό περιοδικό Down Town.

Δείτε το προσκλητήριο : 

 

Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι Βιον Ανθόσπαρτο.