Σοκ: Αλλοδαπή πήδηξε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Γυναίκα από το Νεπάλ, 36 χρόνων, που βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο, βρήκε σήμερα τραγικό θάνατο όταν, στην προσπάθειά της να διαφύγει από μέλη της Αστυνομίας που διενεργούσαν έλεγχο στα έγγραφα της, δέθηκε με σεντόνι και έπεσε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στη Λεωφόρο Αρτέμιδος στη Λάρνακα.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι «σήμερα γύρω στις 03.35 λήφθηκαν στην Αστυνομία παράπονα από ένοικους πολυκατοικίας στη Λεωφόρο Αρτέμιδος ότι ένοικοι διαμερίσματος στον 5ο όροφο προκαλούσαν ανησυχία. Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Αστυνομίας όπου εντός του διαμερίσματος εντοπίστηκε ομάδα αλλοδαπών από ασιατική χώρα, οι οποίοι φαίνεται να έκαναν πάρτι».

Πρόσθεσε ότι «κατά τη διάρκεια που τα μέλη της Αστυνομίας διενεργούσαν έλεγχο στα έγγραφα των αλλοδαπών ακούστηκε ένας θόρυβος στο πίσω μέρος του διαμερίσματος. Οι άνδρες της Δύναμης που έτρεξαν στη σκηνή διαπίστωσαν ότι μία κοπέλα βρισκόταν νεκρή στη βεράντα του 1ου ορόφου διαμερίσματος κάτω ακριβώς από το διαμέρισμα των αλλοδαπών. Φαίνεται ότι η κοπέλα έδεσε σεντόνι στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμενε με σκοπό να κατέβει σε διαμέρισμα πιο κάτω ορόφου, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στη βεράντα του διαμερίσματος του 1ου ορόφου από ύψος περίπου 13 μέτρων, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο το θάνατο».

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι και δεύτερο άτομο, άγνωστος, φαίνεται πως με τη βοήθεια σεντονιού κατέβηκε από το μπαλκόνι του 5ου ορόφου στον 4ο και αφού διέσχισε το διαμέρισμα κατάφερε να διαφύγει.

Η σκηνή αποκλείστηκε και επί τόπου έφτασε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους ο οποίος και διενήργησε αυτοψία και όπως διαπιστώθηκε η 36χρονη έπεσε από ύψος 13 μέτρων στην προσπάθεια της φαίνεται να διαφύγει τον έλεγχο της Αστυνομίας. Από εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη αλλοδαπή κατάγεται από ασιατική χώρα και βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 36χρονης θα διαπιστωθούν αύριο κατά τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους.