Στάση αναμονής από τις συντεχνίες

Ισορροπημένο να είναι το αποτέλεσμα τον μέτρων επιθυμεί ο κ. Κυρίτσης από πλευράς ΠΕΟ και όσο το δυνατόν καλύτερο για τον τόπο μας, τονίζοντας την καλή διάθεση που υπάρχει.

«Συναντηθήκαμε σήμερα (19/10) με τον Υπουργό Οικονομικών, ώστε να γίνει μία πιο αναλυτική ενημέρωση πάνω στο θέμα των Μέτρων. Θεωρούμε ότι υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα σε ΠΕΟ και Κυβέρνηση. Οι συναντήσεις βοηθούν ώστε να έχουμε ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα και ότι τα βάρη θα κατανέμονται δίκαια» είπε ο κ. Κυρίτσης και συμπλήρωσε, «βρισκόμαστε εν αναμονή της συνάντησης με τον Πρόεδρο, ώστε να γίνει το τελικό ξεκαθάρισμα, με το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο για τον τόπο μας».

Αύριο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΣΕΚ θα πάρει αποφάσεις, είπε ο κ. Μωησέως, σημειώνοντας ότι υπάρχει καλή διάθεση, με την οποία θα πορευτεί.

«Είχαμε μία λεπτομερή ενημέρωση από το Υπουργείο Οικονομικών, για το πακέτο μέτρων. Ανταλλάξαμε απόψεις και αύριο η Εκτελεστική Επιτροπή της ΣΕΚ θα πάρει αποφάσεις, έτσι ώστε να πορευτούμε με κοινή πολιτική μέχρι τη συνάντηση με τον Πρόεδρο», είπε ο κ. Μωησέως και κατέληξε, «από την πρώτη στιγμή είπαμε για την καλή διάθεση που έχουμε και έτσι θα συνεχίσουμε, ζητάμε απλώς δίκαιη κατανομή των θυσιών όπως και μία δίκαιη αντιμετώπιση των εξειδικευμένων θεμάτων».