Στριπτιζάδικο χωρίς… στριπτίζ στην Αυστραλία

Εδώ και λίγο καιρό στο κλαμπ τα κορίτσια είναι ντυμένα, δεν χορεύουν αισθησιακούς χορούς και φυσικά δεν γδύνονται. Αιτία, η άδεια που πήρε το κλαμπ μετά την επαναλειτουργία του λόγω χρεοκοπίας. Το αγαπημένο στέκι των Αυστραλών είχε τεθεί υπό καθεστώς πτώχευσης τον περασμένο Απρίλιο για χρέη σχεδόν ένος εκατομμυρίου δολαρίων.

Μετά από λίγο καιρό το μαγαζί επαναλειτούργησε. Οι αρχές ωστόσο του χορήγησαν άδεια “παροχής οινοπνευματωδών ποτών” και όχι “ψυχαγωγίας ενηλίκων”. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα κορίτσια να μην μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδή να χορέψουν αισθησιακούς χορούς και να γδυθούν κάνοντας πασαρέλα στην πίστα. Ένας από τους υπεύθυνους του κλαμπ ανέφερε ότι “Η αίτηση για την ειδική άδεια επί του παρόντος εξετάζεται από την εφορία”.

Εκπρόσωπος της εφορίας επιβεβαίωσε ότι το κλαμπ δεν διαθέτει την ειδική άδεια και έτσι οι κοπέλες πρέπει να παρέχουν τις υπηρεσίες τους ντυμένες. Μια χορεύτρια τόνισε “Ζητάμε ακόμα και συγνώμη από τους πελάτες προσπαθώντας να τους εξηγήσουμε ότι δεν έχουμε τη σχετική αδειοδότηση” και πρόσθεσε “Καταλαβαίνω τα παράπονα των πελατών οι οποίοι πληρώνουν για ένα ποτό 50 και 60 δολάρια περιμένοντας έναν πριβέ χορό τον οποίο δεν μπορούν να έχουν επειδή δεν έχουμε το δικαίωμα να γδυθούμε”.

Για περισσότερες Διεθνείς ειδήσεις, διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.