Συλλήψεις στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

 

 

Όπως αναφέρει το flashnews, πρόκειται για μια 27χρονη Ελληνίδα, η οποία κατηγορείται για διευκόλυνση εξόδου σε μη νόμιμο αλλοδαπό και για πλαστογραφία πιστοποιητικών, και για έναν 23χρονο Σύριο που κατηγορείται για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Επίσης αναζητείται 21χρονος Έλληνας.

Ειδικότερα, ο 21χρονος και η 27χρονη, μετέβησαν στον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου προκειμένου να ταξιδέψουν σε χώρα του εξωτερικού. Κατά την διαδικασία της επιβίβασης τους, διαπιστώθηκε ότι αντί του 21χρονου, προσήλθε να ταξιδεύσει ο 23χρονος αλλοδαπός, συνοδευόμενος από την 27χρονη, έχοντας στην κατοχή του την ταυτότητα και το εισιτήριο του προαναφερθέντα Έλληνα, ο οποίος αναζητείται.

Επίσης χθες το απόγευμα, στον κρατικό αερολιμένα Ηρακλείου, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας 34χρονος υπήκοος Νιγηρίας και ένας 30χρονος υπήκοος Πακιστάν, για πλαστογραφία πιστοποιητικών και παράβαση του νόμου περί Αλλοδαπών.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω επιχείρησαν να ταξιδέψουν, σε χώρα του εξωτερικού, έχοντας στην κατοχή τους, ταξιδιωτικά έγγραφα αμφιβόλου γνησιότητας.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου, ενώ σε βάρος των συλληφθέντων αλλοδαπών θα εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο newsbeast.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.