Συνάντηση Προέδρου Βουλής με Δήμαρχο Πόλεως Χρυσοχούς

 


Διαβάστε ακόμα για την σύλληψη δύο αλλοδαπών, για ναρκωτικά. Διαβάστε επίσης για την υποβάθμιση στο αξιόχρεο της Κύπρου, από Standard & Poor’s


 

Θέμα συζήτησης οι εξελίξεις αναφορικά με το θέμα της κατασκευής του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς.

Ο κ. Οδυσσέως μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για ανάκληση των απαλλοτριώσεων του δρόμου, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Συντονιστικής Επιτροπής του Δήμου και των Κοινοτήτων έχει επιδιώξει να έχει επαφές με όλους τους υποψηφίους προέδρους και αρχηγούς των κομμάτων σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η κατασκευή του οδικού δικτύου που θα συνδέει την Πάφο με το Διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Οδυσσέως ανέφερε πως με την ομαλή και ασφαλή πρόσβαση δημιουργούνται για την Πόλη Χρυσοχούς συνθήκες και προοπτικές ανάπτυξης.

Είπε, ακόμη, πως η έναρξη των εργασιών θα συμβάλει στην αναζωογόνηση και τόνωση της οικονομίας της Πάφου, που σήμερα υποφέρει περισσότερο από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης.

Στο πλαίσιο της συναντήσεων που θα έχει, είπε τέλος, θα ζητήσει την έναρξη της διαδικασίας επαναπροκήρυξης των προσφορών.

Πηγή ΚΥΠΕ