Συνέλαβαν καλεσμένο της Ελίτας, με την “λήξη” της εκπομπής

 

Λίγα λεπτά μετά που τελείωσε η εκπομπή της Ελίτας Μιχαηλίδου «Μαζί στο ΡΙΚ» και αφού πρώτα, οι αστυνομικές δυνάμεις , με την άδεια της διεύθυνσης του Ιδρύματος και με επικεφαλής τον διευθυντή του C.I.D μπήκαν στο κτίριο του ΡΙΚ και περίμεναν την λήξη της εκπομπής , περικύκλωσαν το στούντιο του ΡΙΚ και μετά φόρεσαν χειροπέδες σε καλεσμένο της εκπομπής .

Η παρουσιάστρια έμεινε σοκαρισμένη και με ανοιχτό το στόμα, βλέποντας όλο αυτό το σκηνικό να εξελίσσετε μπροστά της. Άλλωστε δεν γνώριζε ότι εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τον 45χρόνο καλεσμένο της. 

Ο καλεσμένος αναζητείτο από την αστυνομία μετά από καταγγελία. Όταν οι παραπονούμενοι αντιλήφθηκαν την παρουσία του στην τηλεόραση και την εκπομπή της Ελίτας, τηλεφώνησαν στην αστυνομία, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα, περικυκλώνοντας το κτίριο του ΡΙΚ, για να μειώσουν το ενδεχόμενο διαφυγής του.

Πλησίασαν τον καλεσμένο και του είπαν αρχικά «θέλουμε να πάμε πάνω να σου πούμε κάτι». Η Ελίτα ακούγοντας αυτό το πράγμα βγήκε έξω θυμωμένη και τους είπε «πείτε σε μένα τι θέλετε». 

Το μόνο που απάντησαν είναι ότι τον θέλουν, χωρίς να της δώσουν εξηγήσεις. 

Ο συλληφθείσας , Μάριος Αποστολίδης, αφέθηκε ελεύθερος δυο μέρες μετά, ενώ δήλωσε ότι έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν παρόμοιο σκηνικό, μόνο που τις προηγούμενες φορές «που έτυχε να συλληφθώ, μου τηλεφωνούσαν, μου έλεγαν, «ρε Μάριε μου, σε θέλουμε για την τάδε κουβέντα» και πήγαινα μόνος μου ή έρχονταν σπίτι μου, ούτε χειροπέδες, ούτε τίποτα. Προχθές λίγο έλειψε να μου βάλουν χειροπέδες στα πόδια».

Ο κ.Αποστολίδης συνελήφθη στο παρελθόν για πλαστογραφία και κατάχρηση χρημάτων, με τα οποία πλήρωσε όπως ισχυρίστηκε την κλινική της μητέρας του που είχε καρκίνο.  Τώρα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα με την κόρη του, η οποία έχει όγκο στον εγκέφαλο. 

Όπως ο ίδιος ανέφερε στην Ελίτα Μιχαηλίδου κατά την διάρκεια της εκπομπής της , είπε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε κάτι τέτοιο κι ότι θα το έκανε ξανά αν χρειαζόταν βοήθεια η κόρη του