Το βίντεο – κραυγή 15χρονης πριν την αυτοκτονία

 

Νεκρή βρέθηκε μια 15χρονη Καναδή λίγες εβδομάδες μετά την ανάρτηση στο διαδίκτυο ενός βίντεο στο οποίο γνωστοποιεί ότι έχει πέσει θύμα διαδικτυακής παρενόχλησης.

Ο λόγος για την  Todd Amanda  μαθήτρια του Coquitlam Basic Alternative Education school  η οποία φέρεται να αυτοκτόνησε μη αντέχοντας τις συνεχείς παρενοχλήσεις από συνομήλικούς της.

Η νεαρή είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο στις 7 Σεπτεμβρίου ένα εννιάλεπτο βίντεο όπου αφηγείται την ιστορία της επαναλαμβανόμενης παρενόχλησης από άγνωστο μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την Vancouver Sun ο διευθυντής του σχολείου επιβεβαίωσε το θάνατό της  “Πρόκειται για μια πολύ θλιβερή υπόθεση” δήλωσε στην εφημερίδα ο Paul McNaughton.

Στο βίντεο, η Amanda έχει γράψει σε χαρτάκια πως ξεκίνησε η ιστορία του εκφοβισμού της.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια γυμνή φωτογραφία του στήθους της κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα άγνωστοι άνθρωποι να την προκαλούν σε καθημερινή βάση στέλνοντας της μηνύματα.

Η νεαρή αφού άλλαξε σχολείο και πόλη σύναψε σχέση με έναν μεγαλύτερό της, ο οποίος είχε δεσμό. Η Amanda δέχθηκε επίθεση από την κοπέλα μπροστά στους νέους της συμμαθητές οι οποίοι της φώναζαν να την “αφήσει σε ένα χαντάκι”.

Στο βίντεο η 15χρονη δεν αναφέρει το όνομα της κοπέλας που της επιτέθηκε, ωστόσο στο τέλος του βίντεο επιβεβαιώνει την ταυτότητά της.

Για περισσότερες διεθνείς ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr, επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.