Τους άκουσε όλη η πόλη να κάνουν διαδικτυακά σεξ

Όλα έγιναν πριν από μερικές μέρες, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress στις τρεις τα ξημερώματα, άρχισε να ακούγεται δυνατά και καθαρά μια γυναικεία φωνή, μέσω ηχείων.

Όσοι έκαναν… ελαφρύ ύπνο, ξύπνησαν και προσπαθούσαν να καταλάβουν από που προέρχεται η γυναικεία φωνή, που μιλούσε για διάφορα θέματα με τον φίλο της, ο διάλογος διήρκησε αρκετή ώρα, και λίγο πριν τις 6, άρχισε να γίνεται… καυτός, αφού η γυναίκα, άρχισε να επιδίδεται σε… τηλεφωνικό σεξ με τον έτερο συνομιλητή της που δεν ακούγονταν.

Όπως ήταν φυσικό, οι καυτοί διάλογοι ξεσήκωσαν για τα καλά τη γειτονιά που από το επόμενο πρωί ασχολούνταν με το θέμα και ο καθένας έδινε τις δικές του εξηγήσεις για το από που προέρχονταν οι φωνές του πάθους, ποια θα μπορούσε να είναι η πρωταγωνίστρια κλπ! Όμως, την επόμενη μέρα, υπήρχε και συνέχεια… αφού στις τρεις τα ξημερώματα, άρχισε και πάλι να ακούγεται η γυναικεία φωνή!

Κάποιος από τους γείτονες δεν άντεχε να περάσει και δεύτερο ξενύχτι κι έτσι αφού ειδοποίησε την Αστυνομία, μαζί με τους αστυνομικούς άρχισε να αναζητά τον χώρο απ’ όπου ακούγονταν οι αποκαλυπτικοί διάλογοι. Δεν άργησαν τελικά να ανακαλύψουν πως όλα διαδραματίζονταν σε γειτονική καφετέρια, όπου ο εργαζόμενος που ήταν μέσα ήταν συνδεδεμένος μέσω web cam με τον έρωτα του.

Μόνο που ξέχασε πως το laptop ήταν συνδεδεμένο με τα… ηχεία και ότι του έλεγε η γυναίκα από την άλλη άκρη της γραμμής, το άκουγε όλη η περιοχή. Εμφανώς αμήχανος ο νεαρός ζήτησε συγγνώμη και αφού έγιναν και οι απαραίτητες συστάσεις, η γειτονιά επέστρεψε στους φυσιολογικούς της ρυθμούς…

Πηγή: 24h