Τους έπιασαν να κλέβουν κλοπιμαία αυτοκίνητα

 

Τα μέλη της ΥΚΑΝ, έθεσαν τον εν λόγω χώρο υπό παρακολούθηση και σε κάποια στιγμή αντιλήφθηκαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα, να προσεγγίζει το χώρο που ήταν σταθμευμένα τα δύο κλοπιμαία οχήματα

Οι δύο ύποπτοι, αφού στάθμευσαν το όχημα τους, εξήλθαν απ’ αυτό και κατευθύνθηκαν προς το μέρος των κλοπιμαίων οχημάτων.Στη συνέχεια  ένας εκ των δύο, εισήλθε σε ένα από τα κλοπιμαία οχήματα, ενώ ο δεύτερος εισήλθε στο όχημα με το οποίο μετέβησαν στην εν λόγω περιοχή και αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ τους ακολούθησαν και σε κάποια στιγμή τους ανέκοψαν για έλεγχο. Από τις έρευνες που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 58χρονο από τη Λευκωσία, ο οποίος ήταν και ο οδηγός του κλοπιμαίου οχήματος και 38χρονος κάτοικος Λευκωσίας, ο οποίος οδηγούσε το δεύτερο όχημα.

Ο 58χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ σε σωματική έρευνα που του έγινε, στην κατοχή του ανεβρέθηκε και το κλειδί του δεύτερου κλοπιμαίου οχήματος.

Τα πιο πάνω πρόσωπα, οδηγήθηκαν στο ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.