Τριήμερο με βροχές…

Σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα 6/10 ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν αρχικά μεμονωμένες βροχές. Αργότερα οι νεφώσεις θα πυκνώνουν και αναμένεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, τα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 27 στα δυτικά και βόρεια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος με πιθανότητα μεμονωμένης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις που, κυρίως τις απογευματινές ώρες, ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά αλλά και στο εσωτερικό. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα, που είναι και τα κανονικά για την εποχή.