Β. Περρής: “Θέλω την Παπαβασιλείου στην τηλεόραση”


 

“Όλα” επί δύο προανήγγειλε σε συνέντευξή του στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Fthis TV του ANT1 ο Βαγγέλης Περρής. Ο δημοσιογράφος τόνισε πως το φετινό πλάνο του καναλιού είναι δύο εκπομπές “Όλα” την εβδομάδα, με ξεχωριστούς καλεσμένους κάθε φορά, εκτός της καθιερωμένης επανάληψης του Σαββάτου.

Βέβαια, ο Βαγγέλης Περρής κρατάει ακόμα μικρό καλάθι και δηλώνει: “Άλλα πράγματα προγραμματίζονται και άλλα γίνονται. Κάτσε να ξεκινήσουμε, να σπάσουμε το ρόδι της πρώτης εκπομπής και βλέπουμε.Το σχέδιο είναι ότι θα βγαίνουμε δύο φορές την εβδομάδα”.

Όσον αφορά τη φημολογούμενη παρουσία της Έλενας Παπαβασιλείου στην εκπομπή, ο καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή ξεκαθάρισε πως θα ήθελε πολύ να την έχει στο πλευρό του και στην τηλεόραση (οι δυο τους συνεργάζονται στο ραδιόφωνο στον Δρόμος FM), αλλά ότι όλα εξαρτώνται από την απόφαση της ίδιας της Έλενας.

Κατά τα λοιπά, ο Βαγγέλης Περρής φάνηκε επιφυλακτικός με την ποσότητα του υλικού που θα έχει στη διάθεσή του για σάτιρα και σχολιασμό το φετινό “Όλα”, αφού η φετινή σεζόν φαντάζει φτωχότερη από ποτέ.Για περισσότερες lifestyle ειδήσεις cosmo.gr