Το νέο μοντέλο Volkswagen Golf 7 (pics & vid)

 

Η έκθεση άρχισε σήμερα 16 Οκτωβρίου και θα είναι ανοικτή μέχρις τις 21 Οκτωβρίου στο EXPOCYPRUS.

Στο πλαίσιο της έκθεσης υπάρχει η δυνατότητα στους επισκέπτες να δούνε το νέο μοντέλο Volkswagen Golf 7 για πρώτη φορά ζωντανά στη Κύπρο και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν σε συγκεκριμένα αυτοκίνητα κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες της Volkswagen Cyprus καθώς και για τις μοναδικές δυνατότητες χρηματοδότησης της αγοράς αυτοκινήτου μέσω της Volkswagen Bank.

Ειδικά για τους επισκέπτες της έκθεσης η Volkswagen Cyprus οργάνωσε πρωτοποριακές υπηρεσίες με χρήση τεχνολογίας RFID που επιτρέπουν στους επισκέπτες να διασυνδεθούν με το Facebook και να έχουν την ευκαιρία μέσω κλήρωσης να οδηγήσουν αποκλειστικά το Volkswagen up! για μία εβδομάδα.

Η Volkswagen Cyprus συνεχίζει την διαρκή της δράση και στα Social Media όπου διατηρεί την μεγαλύτερη σε αριθμό φίλων σελίδα στο Facebook στην Κύπρο (http://www.facebook.com/vwcyprus) μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται τόσο για τα τεκταινόμενα στην έκθεση αλλά και να συμμετάσχουν στον μεγάλο διαγωνισμό up! Challenge και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα Volkswagen up!


Volkswagen – Motor Show 2012 από 24hcomcy