Φόνος 19χρόνου σε δισκοθήκη στην Αγία Νάπα

 


Διαβάστε επίσης για την απόπειρα δολοφονίας 26χρονου στην Κοκκινοτριμιθιά. Διαβάστε ακόμα για την διάρρηξη σε κατοικία στην Λεμεσό, ξάφρισαν 13.300 ευρώ αντικείμενα αξίας.


 

Φόνος, με θύμα αλλοδαπό, διεπράχθη στις 03:30 σήμερα, σε δισκοθήκη στην Αγία Νάπα.

Όπως αναφέρθηκε από το Γραφείο Τύπου Αρχηγείου της Αστυνομίας, οι έρευνες είναι ακόμα στο αρχικό στάδιο, ωστόσο έγιναν ήδη τρεις συλλήψεις, ένας εκ των οποίων φέρει τραύματα και χρειάσθηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Το θύμα ήταν 19χρονος Βρετανός στρατιώτης που υπηρετούσε στη βάση Δεκέλειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 19χρόνος, βρισκόταν στην δισκοθήκη με ακόμα δυο άλλους Βρετανούς όπου και διασκέδαζε, όταν κάποια στιγμή ενεπλάκη με τρεις Πακιστανούς τουρίστες. Το θύμα δέχθηκε θανάσιμο κτύπημα από μαχαίρι.

O 19χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Οι τρεις Πακιστανοί συνελήφθησαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις έχουν βρετανική υπηκοότητα. Αναμένεται εντός της ημέρας να προσαχθούν ενώπιον Δικαστηρίου για την έκδοση διαταγμάτων κράτησής ,ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Αστυνόμος Γιώργος Οικονόμου ανέφερε : «η σκηνή έχει αποκλειστεί, έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και ένα μαχαίρι τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις»

Πηγή : ΚΥΠΕ