20χρονος σχεδίαζε φονικό στην πρεμιέρα του Breaking Dawn 2


Διαβάστε επίσης για το νέο σκάνδαλο στην Ελλάδα, “υπουργικές βίζες 40 εκ. δολαρίων”. Διαβάστε ακόμα “Χειροπέδες σε πρώην αστυνομικό”.


 

Ένας νεαρός άντρας από το Μισούρι αποπειράθηκε να μιμηθεί το φονικό στο Κολοράντο που συνέβη πριν από τέσσερις μήνες, κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του “O Σκοτεινός Ιππότης, η επιστροφή”. Ο απολογισμός ήταν 12 νεκροί και 58 τραυματίες.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Μπλεκ Λάμερς προετοίμαζε  κάτι ανάλογο για την μεταμεσονύχτια πρεμιέρα του Breaking Dawn Part 2 στο Μιζούρι.

Μετά από το τηλεφώνημα της μητέρας του όμως στις αρχές, ο 20χρονος συνελήφθη από την τοπική αστυνομία του Μισούρι με τις κατηγορίες της τρομοκρατικής απειλής και της πρόθεσης να διαπράξει εγκλήματα πρώτου βαθμού, μετά την αγορά όπλων και μεγάλης ποσότητας πυρομαχικών.

Μπορεί η επίθεση να αποφεύχθη, όμως το γεγονός ότι μέσα σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα καταγράφεται ένα δεύτερο χτύπημα (έστω κι αν το τέλος του συγκεκριμένου ήταν ευτυχές), προβληματίζει για τις πρεμιέρες πολυαναμενόμενων ταινιών, στις οποίες είναι στραμμένα τα φώτα της δημοσιότητας.

Πηγή: cosmo.gr