Λαχνός 23 εκατ. δολαρίων ξεχασμένος σε πορτ μπαγκάζ

Γυναίκα από την Καλιφόρνια στις ΗΠΑ είχε ξεχάσει τον τυχερό λαχνό της για μήνες στο αυτοκίνητό της. Τον ανακάλυψε εντελώς τυχαία και μπόρεσε να πάρει τα χρήματα που χε κερδίσει.

Η Τζούλι Τσερβέρα 69 ετών, είδε τον εαυτό της στο διαδίκτυο να αγοράζει τον λαχνό. Την είχε “πιάσει” κάμερα παρακολούθησης και έτσι μπόρεσε να πληροφορηθεί πως ήταν η ίδια η μεγάλη τυχερή, αφού πρόσεξε στην εικόνα την κόρη της και θυμήθηκε τον λαχνό που είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο.

Το ποσό που κέρδισε η 69χρονη γυναίκα φτάνει τα 23 εκατομμύρια δολάρια.

“Μου την έστειλε η άλλη κόρη μου και στην αρχή νόμιζα ότι η Τσαρλιένα είχε ληστέψει μια τράπεζα”, δήλωσε η νικήτρια. Λίγο αργότερα συνειδητοποίησε το νόημα της φωτογραφίας.

Οι διοργανωτές του τζακ ποτ δημοσίευσαν την εικόνα σε μια προσπάθεια να βρουν το νικητή.

Η ίδια δηλώνει ότι πριν από την ανέλπιστη νίκη της ήταν άφραγκη.

“Είχα ένα δολάριο στην τσέπη, μου έκοψαν την καλωδιακή, ο λογαριασμός του ηλεκτρικού είναι 600 δολάρια και ο τραπεζικός μου λογαριασμός είναι ακάλυπτος”, δήλωσε η 69χρονη στους δημοσιογράφους.

Να σημειωθεί πως πρόλαβε να σώσει την παρτίδα, όπως λέει η φράση, κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού ο λαχνός είχε αγοραστεί στις 30 Μαΐου και μετά το τέλος Νοεμβρίου ο νικητής δε θα μπορούσε να διεκδικήσει τα χρήματά του.

Για περισσότερες περίεργες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.