Η στιγμή εντοπισμού του 33χρονου αυτόχειρα από την σύζυγό του (vid)


 Διαβάστε επίσης για την κούρσα ανόδου στο ΧΑΚ εξαιτίας μνημονίου. Διαβάστε ακόμα για τη σφοδρή καραμπόλα 140 οχημάτων στο Τέξας και δείτε video.


Ένα βίντεο με εικόνες απίστευτου θρήνου και οδύνης για το χαμό του 33χρονου που κρεμάστηκε στην οδό Ακρωτηρίου από μία ελιά, δίνοντας με αυτό τον τρόπο τραγικό τέλος στη ζωή του, προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Achaia Channel το βράδυ της Πέμπτης.

Ο θρήνος των συγγενών και των γειτόνων για τον άνεργο πατέρα ενός παιδιού 5 χρόνων που δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα, είναι μια καταγγελία για όλους όσους έφεραν τη χώρα και τους νέους ανθρώπους σε αυτή την δεινή κατάσταση και έκαναν τις αυτοκτονίες θανατηφόρο επιδημία της εποχής.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες και με δηλώσεις γειτόνων του, ο 33χρονος, εργαζόταν παλιά σαν ελαιοχρωματιστής και όταν έχασε τη δουλειά του, αυτόν και την οικογένειά του, τους βοηθούσαν οικονομικά η μητέρα του και κάποιοι στενοί συγγενείς του.

Όμως τελευταία ήταν πολύ στριμωγμένος και απελπισμένος, όπως αναφέρουν γείτονες και φίλοι, καθώς δεν έβλεπε φως στον ορίζοντα και τα χρέη μεγάλωναν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, το βράδυ της Τετάρτης, ο 33χρονος είχε ένα μικρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του. Για να μεταφερθεί, έπρεπε να πληρωθεί ο γερανός, ενώ και το κόστος επισκευής ήταν πολύ υψηλό.

Αμέσως μετά φέρεται να πήγε στην μητέρα του και να της είπε: “Δεν αντέχω άλλο, μάνα!”.

Μία ημέρα πριν βάλει τέλος στην ζωή του, η αδερφή του έφερε στον κόσμο το δικό της παιδί, το ανιψάκι του, το οποίο και δεν πρόλαβε να χαρεί.

Να σημειωθεί ότι το πτώμα του 33χρονου θύματος των Μνημονίων, βρήκε η σύζυγός του, κοντά στην λαχαναγορά της Πάτρας και η ίδια κρατούσε το κεφάλι του, μέχρι να φτάσουν στο σημείο διασώστες του ΕΚΑΒ.

Το λεπτό που έφτασαν στο σημείο, ο αυτόχειρας είχε ακόμα σφυγμούς και έτσι, επέσπευσαν την μεταφορά του σε δημόσιο νοσοκομείο της περιοχής. Λίγη ώρα μετά και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ο 33χρονος έφυγε από την ζωή.


Η στιγμή εντοπισμού του 33χρονου αυτόχειρα στην… από Newscaster

Για περισσότερες ειδήσεις απο Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.