Θεσσαλονίκη: Ποιος είναι ο 62χρονος παραλίγο πυρπολητής (pics)


Διαβάστε επίσης τα δύο εκατομμύρια έχουν φτάσει οι φτωχοί στην Ελλάδα. Διαβάστε ακόμα γέμισαν την αγορά της Κύπρου με πλαστά ευρώ.


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης (22/11), ο 62χρονος “φρουτάκιας” των Γιαννιτσών Γιώργος Τεκτερίδης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας της βορείου Ελλάδας, εισέβαλε νωρίς το πρωί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, στη συμβολή των οδών Ερμού με Καρόλου Ντιλ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, απειλώντας να βάλει φωτιά στο κτίριο, εξαιτίας οικονομικών διαφορών του με την υπηρεσία.

Ο 62χρονος κράτησε όμηρο τη διευθύντρια του Ταμείου, ενώ μετά από επιχείρηση των αστυνομικών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια από την πίσω πόρτα.

Το προφίλ του ξακουστού “φρουτάκια”

Ο Γιώργος Τεκτερίδης πριν από δέκα περίπου χρόνια αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο της έρευνας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για τα τυχερά παιχνίδια.

Μάλιστα, αίσθηση είχε προκαλέσει η φωτογραφία του Τεκτερίδη στο γραφείο του τότε υπουργού Μακεδονίας- Θράκης, Γιώργου Πασχαλίδη, να συζητούν με άνεση και σε φιλικότατο κλίμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τεκτερίδης και άλλη φορά στο παρελθόν διεκδίκησε με έντονο φραστικό και απειλητικό τρόπο χρήματα- που όπως ο ίδιος υποστηρίζει – κακώς του παρακρατεί το Ταμείο, εξαιτίας διαφορών του με την εφορία.

Για περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.