Απίστευτο: Σκότωσαν την κόρη τους γιατί μίλησε σε νεαρό

 

Φρικτό θάνατο από τα χέρια των ίδιων της των γονιών βρήκε μια 15χρονη κοπέλα στο Πακιστάν. Ο πατέρας της κοπέλας αφού τη χτύπησε την περιέλουσε με οξύ επειδή η 15χρονη φέρεται να είχε συναντηθεί με έναν νεαρό χωρίς να τους ρωτήσει, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία του τμήματος του Κασμίρ που ελέγχεται από το Πακιστάν.


Διαβάστε επίσης, «Δεν υποχωρεί η Τρόικα – Νέες επαφές Χριστόφια». Δείτε επίσης καρέ-καρέ το απίστευτο βίντεο του επιδειξία αστυνομικού.


 Η αποτρόπαιη δολοφονία διαπράχθηκε στις αρχές της εβδομάδας στο απομακρυσμένο διοικητικό διαμέρισμα Χόι Ράτα, σε απόσταση 140 χλμ. από την επαρχιακή πρωτεύουσα Μουζαφαραμπάντ, τόνισε ο αξιωματικός της αστυνομίας Ταχίρ Αγιούμπ.

Ο πατέρας επιτέθηκε στην κοπέλα την ώρα που εκείνη συνομιλούσε με το νεαρό έξω από την πόρτα της οικογενειακής τους κατοικίας, προστίθεται στην αναφορά της αστυνομίας.

“Ο πατέρας άρχισε να την κτυπά, κατόπιν περιέλουσε το σώμα της με οξύ με τη βοήθεια της συζύγου του. Το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όμως οι γονείς περίμεναν ως την επόμενη ημέρα για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε”, τονίζει αξιωματικός της αστυνομίας.

Η μεγαλύτερη αδελφή του θύματος επικοινώνησε με την αστυνομία λίγο μετά την ταφή του, ζητώντας να διεξαχθούν έρευνες. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς, οι οποίοι ομολόγησαν τη δολοφονία, υποστηρίζοντας πως “υποπτεύονταν πως η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι”.

Η διοίκηση του νοσοκομείου επιβεβαίωσε πως ο θάνατος της νεαρής οφείλεται σε εγκαύματα που προκλήθηκαν από οξύ: “όταν μεταφέρθηκε εδώ, ήδη βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση, με εγκαύματα στο 70% του κορμιού της” αναφέρεται.

Στις φτωχότερες και πιο απομονωμένες ζώνες του Πακιστάν, οι γυναίκες συχνά αντιμετωπίζονται ως αντικείμενα ή είδος ανταλλαγής και δεν προστατεύονται από την αστυνομία. Συχνά, υπό την πίεση της οικογένειάς τους, αναγκάζονται να μην διαμαρτύρονται και να μην αποκαλύπτουν την κακομεταχείρισή της ώστε η οικογένεια να αποφύγει το στιγματισμό.

Πηγή: 24h.gr