Αποκαλυπτικό: Συνεργασία έκπληξη Χριστιάνα Θεοδώρου – Μιχάλης Λάζος

 

Τσακώσαμε χθες (1/11) το απόγευμα την νεαρή ηθοποιό Χριστιάνα Θεοδώρου, πρώτα να δοκιμάζει παπούτσια και αμέσως μετά στο ατελιέ του γνωστού σχεδιαστή Μιχάλη Λάζου να κάνει κρυφά πρόβες. Κανείς δεν γνωρίζει την έκπληξη που επιφυλάσσει ο σχεδιαστής, καθώς δεν έχει ανακοινώσει την συμμετοχή της ηθοποιού στην ομάδα των μοντέλων του. Μια έκπληξη η οποία πρόκειται να κάνει την διαφορά, καθώς πρόκειται για μια πολύ αγαπητή ηθοποιό στον κυπριακό τηλεοπτικό χώρο και στο τηλεοπτικό κοινό. Μάλιστα μάθαμε πως πέρα από την συμμετοχή της, οι δυο τους, ετοιμάζουν και μια άλλη έκπληξη πάνω στην πασαρέλα, την οποία όμως κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό.

Το 24h.com.cy επικοινώνησε με την Χριστιάνα Θεοδώρου η οποία επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας, ότι πρόκειται να λάβει μέρος στο Cyprus Fashion Days, ως μοντέλο για την κολεξιόν του σχεδιαστή Μιχάλη Λάζου. 

Η Χριστιάνα ενθουσιασμένη για την εμπειρία που πρόκειται να ζήσει δήλωσε στο 24h.com.cy για αυτή την συνεργασία : «Αρχικά να πω ότι θαυμάζω την δουλειά του Μιχάλη Λάζου. Όταν μου έκανε την πρόταση, νόμιζα πως μου έκανε πλάκα. Μετά από 2-3 φορές που το συζητήσαμε δέχτηκα. Διστακτικά στην αρχή αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό στην πορεία. Ξέροντας πως ο Μιχάλης είναι τελειομανής στη δουλειά του, είμαι σίγουρη πως το τελικό αποτέλεσμα θα κάνει αίσθηση στο κοινό που θα είναι εκεί να το παρακολουθήσει».

Αυτό που ίσως δεν έχει γίνει γνωστό είναι πως τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό, όπως ανέφερε η ηθοποιός « Αξίζει να πούμε πως τα έσοδα θα πάνε για φιλανθρωπικό σκοπό οπότε είναι κάτι παραγωγικό για όλους θα είμαστε εκεί. Επιπλέον είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με τον συγκεκριμένο σχεδιαστή, ο οποίος είναι απίστευτος στη δουλειά του».

 

Πέρα από ενθουσιασμό που αισθάνεται η Χριστιάνα για την συμμετοχή της, φορώντας ρούχα του σχεδιαστή Μιχάλη Λάζου, αποκαλύπτει πως ήταν μια εμπειρία που δεν πίστευε ότι θα ζούσε: «Είναι πολύ περίεργη αίσθηση να κάνεις κάτι που δεν το έχεις κάνει ποτέ ξανά στη ζωή σου. Δεν περίμενα πως θα το ζούσα αυτό. Είδες όμως που όλα μπορούν να συμβούν; Και ευχαριστώ πολύ το Μιχάλη για αυτήν την εμπειρία που μου προσφέρει».

Όσοι λοιπόν θα βρεθούν σήμερα (2/11) στο Cyprus Fashion Days, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια ευχάριστη έκπληξη από την συνεργασία Μιχάλη Λάζου – Χριστιάνας Θεοδώρου. Περιμένουμε με αγωνία την πρωτότυπη ιδέα που σκέφτηκαν να εφαρμόσουν πάνω στην «σκηνή» της πασαρέλας!