Όταν η Αριστοτέλους έκανε τα πρώτα της βήματα (vid+pic)

 

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους δεν ήταν πάντα ξανθιά, όπως την βλέπουμε σήμερα. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας της η παρουσιάστρια ήταν μελαχρινή και είχε λάβει μέρος στα καλλιστεία, που παρουσίαζε ο τηλεοπτικός σταθμός Σίγμα. 


Διαβάστε επίσης το άρθρο για τη σύλληψη του οδηγού του ΟΣΕΛ. Διαβάστε ακόμη το άρθρο για την Τρόικα που έρχεται αύριο στην Κύπρο.


 

Μπορεί να μην τα κατάφερε να βγει «Σταρ Κύπρος», ωστόσο κατάφερε να ξεχωρίσει για το γλυκό της χαμόγελο καισύντομαξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση. 

Το τηλεοπτική σεζόν 2007-08 η Χριστιάνα Αριστοτέλους μετακόμισε στην Ελλάδα για να βρίσκεται στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον «Όμορφο Κόσμο το πρωί». Δίπλα στην ομάδα του πρωινού του Mega, πέρασε μια σεζόν και το καλοκαίρι, με το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η όμορφη Χριστιάνα επέστρεψε στην Κύπρο για να ξεκινήσει την δική της εκπομπή στο Mega Κύπρου αυτή τη φορά.

Δείτε το βίντεο με τη Χριστιάνα Αριστοτέλους στον «Όμορφο Κόσμο», να χορεύει στους ρυθμούς της Καλομοίρα.

Δείτε το πρώτο τρέιλερ της Χριστιάνας Αριστοτέλους στην εκπομπή «Για Σένα», όταν ακόμη η θεματολογία της ήταν τα κοινωνικά θέματα.